ÄNTLIGEN TILLBAKA

ÄNTLIGEN TILLBAKA

ÄNTLIGEN TILLBAKA!

Som nog flera av er har märkt så är det en del bloggar som har legat "frysta" med inlägg haha. Nej men ärligt nu. Nouw har haft några problem då alla inte har kunnat logga in 🙁

Men nu är jag här och jag kommer ta igen en del bloggande. Inte bara för att jag inte har kunnat logga in som jag har önskat.

Utan även för alla de gånger som jag inte har orkat haha. Men jag kommer göra det mer och mer när jag har tid. Just nu vet jag inte vad jag ska skriva och då blir det svårt.

ÄNTLIGEN TILLBAKA

Livet har andra planer

När man tror att man verkligen har lyckats med bra saker kommer alltid något i vägen.
Nu har det varit ett sådant som har inträffat och det har också gjort att beslutet har inte bara varit sorgligt men det har även påverkat ens hälsa. Men så länge barnen mår bra så mår vi vuxna bra.
Mer än detta kommer jag inte säger då det finns folk som läser min blogg som dömer ut en och sen ska dem hålla det emot en.

Är helt jävla ärligt trött på den typen av människor. Vad som händer i vår familj har INGEN rätten att döma. För dem är inte i mina skor och dem kan INTE säga om beslutet är rätt eller fel.
Jag går inte in i deras liv och dömer deras handlingar. Jag ifråga sätter inte varför dem gjorde si och så. Men akk nej dem ska ha rätten att få göra de mot mig 😒

Men ja de finns sådana människor som läser ens blogg och ska hålla på med sånt skit. Fattar inte varför kan gå i gång på att trycka ner någon annan. Och sen ha mage till att säga "varför har du blivit så tyst och avståndstagande."

ÄNTLIGEN TILLBAKA

Imorgon är de läkaren med sonen och sen hem. Hoppas min special pedagog kan ha vårt möte senare annars blir de svårt. Jag tänkte dra till gymmet men jag får se om det blir imorgon annars kör jag på tisdag efter mitt prov. Men detta är bara en plan. En plan är alltid bra att ha haha.

Nu ska jag dock äta lite och sen sova.

Så godnatt alla fina där ute

Gillar