Blogg dagbok: måndagen den 12 juli

Blogg dagbok: måndagen den 12 juli

Idag är det måndag och jag vaknade med jätteont i nacken. Kände av detta redan igår men i natt blev det värre tyvärr.
Idag skulle jag till Unilabs för en MR på hjärnan med på blev de inte då jag inte kunde röra mig utan att vilja skrika.

Idag har jag tagit skott på min ampellilja så att mamma kan få skott av den och mina palettblad.
Snart ska jag själv börja planera alla skotten som jag kan ta så att jag har flera blommor haha. Jag ÄLSKAR blommor speciellt gröna växter. Sen att jag även kan ha de på balkongen blir jag bara super glad för.

Där vi bodde innan hade vi ingen balkong. Men här har vi det och jag kan säga att det var något som vi SAKNADE jättemycket och något som var grovt efter längtat att få ha. Så nu när vi har det kommer vi verkligen njuta till max. Även barnen kan vara med och njuta här vilket är skönt.

Idag kommer det inte hända så mycket. Har så ont. Imorgon har jag en semesterdag sen jobbar jag onsdag-fredag för att se vara ledig lördag och söndag.

Nu har vi på jobbet gått in på "semester gänget" detta gör att vi är ordinarie personal och inte så mycket bemannings personal. Vist det kommer jo vara om det behövs men ordinarie är det tänk så mycket det går.

Vi börjar få in andra sjukdomar som inte är Covid-19 alltid. Vilket är skönt då jag kan lära mig mer om andra sjukdomar än just bara covid-19. Något som man inte kommer vara full lärd av.

jag har även valt att inte plugga till hösten. Känner att jag kan komma långt inom specialistundersköterska. Där kan jag även välja att läsa flera har jag för mig.

Jag kan vara spec på akutsjukvård, IVA men även barn och så mycket mer.
Jag kommer fortfarande vara en USKA men jag kan välja mer inriktning inom USKA och det känns skönt.

Känns konstigt att vara hemma med familjen en måndag haha. Men nu får man vänja sig med att det är semester och annat som gör det. Vilket är faktiskt skönt. Men det kommer kännas då detta är både min första sommar som jag jobbar fast och även den sommaren som jag inte har valt att ha semester mer än enstaka dagar. Så ingen sammanhängande tid.


Hur har du lagt din sommar i år?
Vad ska du göra under din semester?

Gillar