Börja morgon anorlina

Idag Börja morgon anorlina.
Ist för att gå upp äta frukost eller så. Nej då började jag med Fu**et Bucket.
Länk till Fu**et Bucket

Så det gjorde jag i stora. En korg till E och en till W samt en till disk och en till allt och inget.
Så började plocka det som inte hade i stora rummet och göra. Sen flytta på sakerna för att dammsuga och ta fönsterna.
Nyss åt jag min frukost och sitter med min chailatte vanilj. Men fu nu blev jag trött :( Idag jobbar jag kväll så börjar 13:30-21:30.

Planen för idag var att jag skulle gå upp där vid 8 för att sen morgna till mig och göra matlåda. Men haha. Jag vet inte vad som gjorde att jag började städa men jag gjorde det iaf

Jag började i måndags och då samt tisdag och torsdag har jag fått gå bredvid en underbar äldre kvinna.
Hon berättade mycket om sakerna vi använder och hur man använder dem med mera. Superpedagogisk. I tisdag jobbade vi dag och hon slutade innan mig. Så i 1,5 timme fick jag vara själv. Då hade jag koll på vad vi hade gjort med våra patienter och hur man använda utrustningen samt skyddskläderna.
I onsdags gick jag med en annan tjej. Kors slutning i huvudet. Hon gjorde saker på ett annat sätt än den andra som jag hade gått med i 2 dagar. Men det gick bra. Det vara bara rörigt i huvudet.

Torsdags gick jag med den äldre kvinnan. Det kändes skönt. Fick hänga med på lite fler saker och så.

Men jobbet känns underbart. Inte för tunga patienter men det är mycket runt om kring. För mitt misstänkte ADHD så är detta superbra för mig.

Som sagt dagen Börja morgon anorlina. Nu är jag helt slut och känner att jag måste typ spela lite The sims innan jag ska fixa för att åka till jobbet.

Vad ska ni göra detta underbara lördagen?

Gillar