Det normala liv jag hade!

Det normala liv jag hade!

Det normala liv jag hade!
Som nog många under dessa tider kan känna att det livet man hade innan är borta.
En del människor fortsätter umgås "normalt" och bryr sig inte om att vi inte ska umgås med vänner utan bara med dom vi bor med.

Jag förstår att det blir jobbigt för dom som blir själv. Men då ska man ha 1 eller 2 personer som man umgås med. Kan man se hur flera människor umgås.
Är det inte på instagram, facebook så är det på bloggar.

En "normalt" social person får mer eller mindre uppleva hur det är för någon som tex lever med grov socialfobi eller liknande. Där man låser in sig och har svårt att träffa någon utanför sin egna familj.

Jag hörde en debatt (jag och mitt minne minns jo inte var) där en professor i psykologi sa "Efter pandemin kan vi hoppas att människor med svårigheter pga psykisk ohälsa så som ångest, panik syndrom och social fobi. Kommer blir med accepterade och respekterade."

Något jag hoppas på jag med. Då nu får även den mest sociala människan läsa sig hur vi som har levt så här i många år. Hur vi har det.

När man förlorar........

Många tror att man kommer ha samma sociala krets som innan. Men det har man inte. Jag har förlorat många människor som jag snackade ofta med.
Nu ses vi knappt inte ens på hundpromenad eller liknande. Vi snackar knappt på Facebook då man inte har samma sociala kontakt som innan.

Sen har jag personligen så jävla svårt för människor som umgås med andra, går på grupp träningar, gymmet och andra saker. Jag har jätte svårt för det.
Jag går till hundrastgården ja med Simba. Men jag håller avståndet. Jag går promenader med han men håller avståndet. Jag har startat en trygghets grupp här i vårt området där reglerna är 1,5 meters avstånd mellan både hundarna och människorna. För ALLAS säkerhet.

Det normala liv jag hade!

Hur har detta året påverkat dig och hur tror du det kommer påverka dig 2021?

Gillar