En bra barnvakt


Idag kan det vara svårt för många familjer att få ihop vardagen. Det är jobb och skola eller dagis som allt ska hinnas med. Utöver det vill man också hinna mer en del fritidsaktiviteter om barnet har sånt.
Dagarna kan vara riktigt svåra att få ihop. Men med hjälp av NannyPoppins kan du få en utbildad barnvakt som genomgått utbildningar i allt från hur man effektivt kommunicerar med barn till hur man hanterar svåra situationer, exempelvis om barnen sätter i halsen.
Barnvakten är utbildad i pedagogik, säkerhet samt HLR. Något jag som mamma värderar mycket då det ger mig vetskap om att mina barn är trygga oavsett vad.
Utöver detta gör NannyPoppins också en bakgrundskontroll på alla sina barnvakter, bland annat kollar de om deras barnvakter är med i belastningsregistret. Detta är något jag som mamma uppskattar och är noga med. Med NannyPoppins barnvakt så kan man få det man behöver.

Man börjar alltid med att träffa barnvakten för en prova-på-träff där man kan ägna tiden åt att prata med barnvakten, bygga ett förtroende, och introducera barnvakten för sina barn.

Gillar