En lång väntan.

En lång väntan.
En lång väntan. En stor längtan. Japp så känner jag nu. Jag får sitta här och väntar tills jag får svar på mitt prov för att set kunna planera in helgen. En lång väntan. En stor längtan.
Kommer det vara jobb eller ligga hemma i karantän? Vilket jag inte vet idag men var ska jag göra.
Jag har jo ett stort mål att göra OM mitt prov är negativt och jag får åka till jobbet. Men kan inte planera vilket jag hatar.

Idag kommer jag bara sitta känns det som. Då jag inte kan gör så mycket. Om jag inte fått svar idag kommer jag ändå gå ut i skogen imorgon. Jag kan inte sitta inne hela tiden. Att gå i skogen är INTE att vara ut bland folk och exponera dem för eventuell smitta. Man kan inte bara sitta inne om man är smittad för det bår inte hälsan bra av.
Längtar faktiskt
Jag vill bara in och jobba för jag längtar faktiskt efter de. Då jag gillar mitt jobb även om det kan vara ansträngande haha men det är alla jobb liksom.

Livet i säg en ansträngande och jag gillar utmaningen som jag får på mitt jobb. Då jag hela tiden möter på olika sjukdomar och jag måste lära mig mer om dem samt de olika förhållningarna till hur man gör med dem.

Något som jag känner mig trygg i att kunna göra. Sen är jo utmaningar att man kan tolka saker och ting olika för att det finns ingen klarhet eller tydligt på visa av sakerna. Då kan jag lugnt säga är mer utmanade än själv sjukdomen haha.

Sen är sällskapet på jobbet helt underbart. Även om man inte alltid har en 100% bra dag så är det ändå roligt på jobbet då man alltid har bra sällskap.
Hälsa är inte bara fysiskt
För mig är mental/psykisk hälsa jätteviktig. Jag får vi fysiska genom all motion på jobbet hahaha.
Men skogen är så otroligt viktigt för mig. Att kunna ta en kravlös promenad där jag kan låta min själ får återhämta sig. Av naturens underbara krafter, jag kan inte beskriva vad det gör med mig eller för mig.

Jag älskar att gå där och har man underbart sällskap med sig är det bättre. Men det är inte alltid man har det haha. Och då menar jag inte att det behöver vara av en människa. Ibland så har det hänt att jag har haft sällskap av en fågel.
En lång väntan.
Är det något som du längtar efter eller har en väntan på?

Hur känner du med att vårt samhälle har öppnat upp nu helt och fullt?
Tror du att smittan kan minska eller att den kommer spridas som en eld?

Gillar