En vardag som ändrats

En vardag som ändrats
En vardag som ändrats, på något sätt känner det så konstigt att det är så pass nära att jag verkligen kan känna det. Men vad gör jag om mina tankar och drömmar fallerar framför ögonen på mig?

Är det bara att resa sig upp utan att ens tänka mer på vad som hände och bara fortsätta?
Det händer så mycket i mitt liv just nu att jag inte vet om jag vågar ta in allt. Ta det nära mig och verkligen känna efter.
Ändringar i jobb och privat
På onsdag ska jag börja på en annan avdelning. Något som jag valt och cheferna hjälpte mig med det. Nu hoppas jag bara att mitt val är rätt. Att lämna en avdelning som jag har jobbat på den maj så i 7,5 månad. Det är inte jättelänge men för någon som är ny exad så är det en lång tid.

Nu är jag kvar på samma ställe fast avd bredvid. men det känner ände som man lämnar en stor del bakom sig. Allt det dem har lärt mig. Alla de stunder som jag har frågat om olika saker för att jag verkligen har velat lära mig.

Men även alla de dagar som jag jobbar igenom huvudvärkar och gallstensanfall. De dagar som jag har varit så blå mentalt men kommit till jobbet och blivit glad.

Ändringarna är inte bara inom arbete utan även inom det privata.
En skola som man håller på med och en annan som man ska starta. Sen har vi barnens skola och förskola att hela tiden vara 100 med på. Allt som händer runt om och allt som inte ska hända runt om.

Men aldrig en dag är jag ensam och jag är så otroligt glad för det.
Jag är så glad att min make är bredvid mig och att vi kämpar ihop för att lyckas.
En vardag som ändrats
Varje ändra har något bra med sig.

En del vet om att jag håller på att fixa så jag kan plugga om.
Jag ska läsa upp MINST 1000 poäng för att kunna få upp hela gymnasiet och examen där.
Sen ska jag läsa lite mer för att verkligen kunna vara säker på att jag kommer in där som jag behöver.
Samtidigt som om jag kanske inte kommer in så att jag har behörig till att kanske komma in på något annat om jag inte blir antagen på de jag verkligen till.
Hur ser det hur i er vardag?

Gillar