Fredag och livet är annorlunda

Fredag och livet är annorlunda

Nu är det Fredag och livet är annorlunda. Det kan man verkligen säga. Här sitter jag med en skrivning som börjar halv 9. Jag är helt slut i huvudet efter pluggande och barn som fick hem sin stora syster igår.

Kan säga er att jag fick fjärilar i magen. Hon har inte varit här sen i oktober pga pandemin. Men nu när vi att dom kan börja komma hit igen. Gillar du inte så håll din åsikt för dig själv.

I tisdags ringa dem.

Här gick jag i tisdags och pluggade lite. Skulle ha prov men pga pollen så rinner snoken haha.
Husvärden ringa och ville kolla lite ang för ansökan och då kom det efterlängtade beskedet. Vi blir godkända OM vår besiktning går igenom. Vilket jag hoppas att den ska göra. Sen blir det flytt den 1 April. Något som vi är så sjukt glad över.

Tillbaka dit som man trivdes och mådde sjukt bra på. Trotts vilket skede man var i livet. Men hoppas hoppas hoppas att vi verkligen kan byta nu asså. I helgen kommer vi pack pack packa allt vi bara kan. Så där blir inte mycket tid för verken bloggen eller datorn.

Har varit frånvarande

Jag har mycket med skolan och min APL (praktik) står runt hörnet. Då jag känner att jag måste fokusera på skolan och nu då allt packande. Detta gör att jag inte har varit eller kommer vara så närvarande vid min blogg.

Detta gör även att jag har tagit avstånd från "kommentera" gruppen där man delar sin blogg. Detta då för att jag inte vill känna mer press att behöva kommentera typ 20 bloggar totalt. Den dagen som jag delar min blogg där. Underbara grupper är det men jag känner att här jag så kommer det inte att funka.

Slask och snö i Mars

Igår vaknade vi till snö. Mitt i mars är det snö. Oj vad händer? Jo vår klimat är grymt påverkat och nu i en pandemi så kommer det vara mer bilar som används. Något som otroligt få människor ens vill inse och vi predikar om att ta bort korna istället. Helt sjukt. Att människan kan vara så trång sint och verkligen tro att vi äger en planet som inte ens är våran. Snacka om ignorant ras. Fy för bubblan. Nej jag må inte ha körkort. Men vi har haft bil och jag kan jo säga er att den användes inte allt så mycket som snitt en svensk använder sin bil.

Fredag och livet är annorlunda

Ja minst sagt mitt liv är annorlunda idag än hur det var får 1 år sen och det kommer fortsättas vara annorlunda som det är. Jag kommer fortsätta blogga när jag ser att jag har tid. Jag hoppas på att detta vänder snart så att jag kan blogga mer. Men vi får väl se. Jag är i en fördjupning och har mycket att göra i skolan. Men jag trivs. Oja jag har begärt om en utredning för ADHD. Så ska se hur det blir med den.

Ha en super fin dag och hoppas att du gillar inlägget.

Gillar