Hälsa före storlek

Hälsa Före Storlek

God kväll underbara läsare.

Som titeln säger Hälsa Före Storlek. Ni kanske tänker vad är det som händer?

Jo det ska jag berätta. Vi har bott i denna otroligt fina lägenheten i 3 år och vi har trivts jätte bra. Men den senaste tiden. Från typ Maj till nu så har det inte alls varit bra.

Barnen har inte kunnat få röra sig som dom vill och dom har inte kunnat få vara sig själv. Vilket man har sett på den stora busen som har blivit mer och mer påverkad. Nu när skolan började så märkte vi att energin försvann och vi började föra dagbok på henne för att se vad som påverkade de.
Snabbt så vi problemet och lika snabbt såg vi att detta är inget vi kan ändra om vi inte gör drastiska ändringar.

Hälsa Före Storlek. Så efter att ha sett hur hennes hälsa har bara blä. Så har vi tagit beslutet att storleken på vår hem inte kommer ha betydelse.
Föra veckan snackade vi med en familj som vi känner om att byta lägenhet. Igår skrev vi på ansökan och imorgon ska jag kolla det sista innan jag lämnar in den.

Hoppas på byte

Vi hoppas på byte senast den 1 december men kommer berätta allt som har hänt för hon som bestämmer och jag hoppas att vi blir godkända så vi kan börja flytta så fort det går för alla parterna.
När sånt här på verkar min barn. Då sitter jag inte still och håller käften. Utan jag agerar och jag skiter i om jag måste lämna en 4:a på 108 kvm för en 3 på 67 kvm och första våningen. För min familjs hälsa är viktigare än hur stor min lägenhet är. Vi har redan innan detta beslutet börjar fundera på om vi alla skulle sova i samma rum och vilket rum skulle vi sova i då. Men nu förhoppningsvis slipper vi detta.

Dom vi byter med är fullt medveten om varför och dom vill ändå byte. Tacka Gudarna för att vi kan byta med dom.

Ursäkta att bloggen har inte varit aktiv!

Jag vet om att jag inte har bloggar på några dagar men det är för hur min familj mår. Jag hade velat byta lägenhet redan igår men förstår jo att det inte gör. Så är de när det gör så ont i mitt hjärta när någon eller flera i min familj inte mår bra.
Jag vet om att vi har folk runt om oss som kommer ha väldigt svårt för att både förstå och acceptera varför. Men jag känner att jag skiter högaktigt i det då jag vet vad som är bäst för min familj. Sen att jag personligt hade kunnat bara säga "Acceptera läget och stötta oss i det eller så finns dörren där och hoppas att den (Inte) biter dig på vägen ut" Jag är inte känslig med det. För jag kan inte ha folk runt mig som inte kan respektera och acceptera vårt beslut och kunna stötta oss i det.

Tack fina underbara du.

I fredags hämta vi ut dom nya glasögonen. När vi var på G till ICA så såg jag ett hår som jag tycktes känna igen. Så vi skulle ändå gå på samma håll som personen. Jag har helt 100 på att det var henne men vågade inte chansa nu i pandemin så jag pmade henne på facebook och frågade om hon var där. Det var hon :) Glad blev jag men då vi var på ICA när jag kollade mobilen kunde jag inte vända på klacken och säga hej.

Så på väg till bussen gick vi inom fiket som hon satt på och sa hej. Ett enkelt hej blev en stund pratande och det var så skönt. Någon som jag personligen inte känner men känner sån koppling till och känner nästan som att jag känner henne. De var som att träffade en vän från några tillbaka. Det gick så naturligt att prata med underbara Madeleine :) Så snälla kolla in hennes underbara blogg. Madeleine´s blogg

Hälsa Före Storlek

Nu känner jag att jag vill hålla kväll. Barnen är sjuka :( Waleria´s feber har brutit ut och förkylning är snart på 100 :( Elvira har haft feber och nu är det bara näsan kvar som är envis. Så för att inte riskera någon smitta eller att någon SKRIKER av att hon är på dagis. Så har jag satt båda barnen som sjuka till onsdag. Då kan vi se var vi är med symtomerna. Men ska jag kolla symtomen för COVID-19 så stämmer deras symtom mer in på en vanlig helig förkylning. Men ja. Vad vet jag lixom? Jag är bara en usk student och kan inget om vården har jag fått höra.

Vad har ni gjort denna helgen?

Bilden är från i sommars innan avslutning på dagis.

Gillar