Inte som planerat

Inte som planerat

Jag skrev i morse att jag tänkte jag skulle göra en massa. Det kan du läsa om här!

Men de blev Inte som planerat

Min planering skapar stress.

Jag tänkte att jag skulle göra en massa saker men de var INGET måste i de. Utan mer om jag orkade. Väl igång så gick det bra. Jag fixade mitt samarbete som du kan läsa om Här! Sen gick jag ut med Simba. Ingen långrunda utan en kortare runda där vi lekte en massa. Sen kom jag hem och gjorde min lunch som jag ändå skulle. Men misstaget blev när jag skulle kolla på något när jag åt. Jag tog lunch kl 11 och sen har de bara dött här.

Kom nyss in med Simba där jag testade en ny sak. Jag kastade bollen tills han tröttnade sen tog jag den och gick. Han lunkade efter mig. Vid ett tillfälle var näsan i marken och den gick till 100. Så jag gick iväg en bit. Hade så klart koll på han och runt om.

Direkt kom han. Glöm de att marken var viktigare.
Så passade på att när jag satte mig på huk så var han tvungen att sätta sig hos mig för att få tex leksaken eller mys. Han fattade DIREKT. Herre min Gud vad denna hunden är smart :O

Träningen med Simba.

Jo då han är 6 månader. Inte jätte energi mer än när jag lämnar han för att lämna barnen. Jag tror jag kommer börja gråta varje gång jag kommer hem på morgonen.
Idag hade han slaktat en kartong :( Bara för att han inte var "trött" nog.
Så får gå ut med han innan jag lämnar dom tror jag bestämt.

Men annars går träningen bra. Fick hem min Vgw sele från grannen. Den är för "vuxna" hundar. Så den lunkar han med och det går super bra. Han har lärt dig att bara för man ser en hund betyder inte de närkontakt utan vi går ett annat håll så avståndet blir större. Vi stannar kvar om han sitter och bara kollar. Men börjar han gå upp på bakbenen går vi. Då de gör as ont i min rygg när han börja vilja hälsa.

Gillar