Jag som var så taggad

Jag som var så taggad
Jag som var så taggad att åka in till jobbar igår. Men i onsdag redan vid 22 på kvällen så insåg jag att jag inte kommer kunna det. Vad hände kl 5 på morgon då? Jo då, tack för den febern. Tempen sa 39 grader och 30 min senare ringde jag jobbet för då hade den inte gått ner.

Det enda jag vill vara att komma in och jobba. Så lagom med energi utan att klättra på väggarna om det är lugnt. Men nej som sagt jag fick snällt lyssna på kroppen och tempen.
Tur att man kan vara sysselsatt hemma
Idag har jag varit ledig och jag har passat på att måla på min målarplatta lite. Samt jag testar photoshop för att se om det är värt pengarna att jobba med det. Ser så många andra som jobbar med det och deras bilder blir magiska.

Jag har även börjar sticka på en mössa i ull till mig. Men vi får väl se om den kommer passa mig haha. Känns som jag är helt off i storlekarna som jag gör. Utöver allt det som händer så känner jag bara att jag inte orkar så mycket. Kanske jag känna sniffet av min depressions som är på väg in? Jag vet om att jag hade en skit vecka här för inte länge sen. Men kan det vara en längre period som jag känner av. Kanske det och då är jag glad att jag har både stickningen, böcker att läsa, skriva en massa både här och på en novell som jag filar på.

Men andra ord jag har många bollar i luften haha. Jag ska bara finna orken att hålla i gång dom med. Det är en annan sak haha.
Hösten
Hösten står runt hörnet och jag känner kylan som kommer med den. Det är mer regn nu än innan. Färgen i skogen ändras och jag börjar fundera på ljus eller ja el-ljus. Men helst levande ljus med vaniljdoft haha.

Men det är skönt med vintern med. Jag ska försöka ut och gå i skogen så mycket jag bara kan efter hur jag jobbar med så klart. Nu blir det mörkt så tidig med att det är inte lätt att gå en promenad i skogen när barn nattas. För då är det mörkt och då vill iaf inte jag gå själv i skogen haha.

Hur känner du för hösten

Gillar