Kallt och dåligt väder

Novembers mitt och det kallt. Kallt och dåligt väder om vi ska vara med noga.

Själv sitter man här och längtar efter vinter och snö men dess värre tror jag att vi här nere i södra Sverige kommer inte få det tyvärr. Vilke jag så gärna hade levat ha då jag älskar vintern. Men kanske i januari får vi snö.

Kallt och dåligt väder är något som vi inte kommer kunna undgå då det tillhör svenskt väder haha. Men då vet man om att det är rätt för just Norden. Sen att det finns en vetenskaplig förklaring som att glaciären smälter med mera är något som vi kommer ständigt bli påmind om tyvärr.

Idag är min sista sjukskrivnings dag. Jag är så glad för det :) Men jag har hållit på en del med skolan och idag fick jag tillbaka bedömningen att jag inte riktigt är där som jag vill vara. Men nu är det bara att ta tag i modul 2 och köra vidare. Nu är det en massa läsande och mer analys samt referat. Så här är det inget vilande på det. Plugga 100% och jobba 80%. Men jag ska fan klara min Svenska 2 så att jag kan studera vidare.

På fredag är det jobb som gäller. Något som jag ser fram emot och jag faktiskt har längtat efter. Sen får vi se hur det går och hur det är upplagt. Men det ska bli roligt. Har saknat gänget och allt runt jobbet. Men mest av allt att få göra det som jag vet att jag är bra på. För jag vill jobba, jobba, jobba.

Nej livet är inte att jobba men nu vill jag det.

Idag blir det att fixa här hemma. Jag har fått fina små skyltar för TAKK och AKK till dottern som jag ska sätta upp här hemma lite. Sen ska jag då fixa med av det normala hushållet. Kanske träffa en kollega sen. Får se om det är så som nu så kommer jag bjuda över kollegan och inte gå en promenad som vi snackade om. Idag ska det regna med så vi får se.

Men skönt att komma tillbaka att umgås med folk efter att inte haft verken mental eller fysisk ork till det.

Utöver det blir det att läsa det jag ska göra inom skolan och kanske spela The Sims 4 lite. Jag vet inte. Jag vet om att jag ska städa och så idag. Sen får jag helt ta det som det kommer.
Som jag känner det nu så är det bara "sova" som står i pannan på mig. Haha så är det när man inte kan sova som man ska.

Nej, nu ska vi ta på oss för att snart gå till skola och förskolan.

Gillar