Kampen vägen hit!

Kampen vägen hit!

Som titeln säger. "Kampen vägen hit!"
Men vad menar jag med det?

Alla kämpar vi med olika saker. En del mer än andra. Men vi har allt en kamp vägen hit vi är idag.
Detta är något som jag tänkte skriva om nu. Hur var min kamp hit?
Vad kämpade jag för? Vad kämpar jag för nu?

Ingen kamp är den andra lik.

Jag har kämpat med olika saker hela livet. En del mer synligt än andra.
Frågar man mina syskon kanske dom inte tycker de eller min föräldrar.
Med det handlar inte om vad någon annan anser eller uppfattar det.

En kamp är något som är djupt personligt. Det kan vara allt från att du kämpar med att vara morgon trött till att du har en sjukdom. Det kan vara stort och litet och INGEN har rätt att säga att deras kamp är större eller svårare.

När jag var 14 år fick jag diagnosen Dyslexi. Jag gick på en privat skola och fick inte den pedagogiska hjälpen som jag var berättigad. Fick en "assisten" som var bara med mig. Men De hjälpte inte mig alls. Snarare tvärt om. Det stjälpte mig. Jag blev satt i en min grupp fick oftast jobba själv med henne. Jag fick inte gå med jämnåriga. Så när jag började på en kommunal så var jag så långt bak att det gav mig ångest. Men jag klarade de någorlunda.

Mina val var inte bra för mig.

När jag fick gymnasiet så träffade jag en killa som inte var så snäll. Jag hoppade av IV. När jag var 17 födde jag min son. Sen gick de utför. Förhållande som jag var i var dåliga. Jag gjorde HEMSKA val i livet. Jobben jag fick kunde jag inte hålla då jag höll på med dåliga saker.

Allt gick bara neråt. Det var folk som träffade mig varje dag som inte kunde förstå de. Det var folk i min närhet som inte såg vad jag ens höll på med eller hur de påverkade mig.

2008 började jag kämpa för att få tillbaka mitt liv. Jag började då chatta med min idag man. Han fick mig att vilja kämpa mer och mer. Han gav mig glöden tillbaka. Min tunnel fick ett ljus.
Efter några års chattande och skypande där vi såg varandra och hade nästan dagligen kontakt dog den ut för en natt. Han gifte sig med sitt x och dom fick ett barn till.

Men vår vägar korsades igen och jag kände att han vad sänd till mig. Tack vare han och alla mina hundar. Så är jag här jag är idag. Utan dom så skulle jag inte ha levt om jag ska vara ärlig.

Kampen vägen hit!

Jag har vunnit den kampen. Jag är gift men min bästa vän. Någon som jag ALDRIG behöver gömma mig för. Han är min allra bästa vän.

Nu har jag en ny kamp. En kamp som syns denna gången.
Jag kämpar med skolan som en del säkert har märkt. Jag kämpar med att bygga upp min blogg, mitt företag, mitt varumärke.

Vad kämpar du med?

Är där något som du kämpar med både nu och i det förflutna?

Missa Inte!

Missa inte en ny sak jag öppnar upp min blogg för!
Håll koll både här på bloggen men även på Facebook och Instagram

Gillar