Kära blogg den 29 juni

Det är inte lätt att hitta "sitt" på en blogg. Men med flera år i ryggen och många olika försök så tror jag att jag har hittat det.

Jag har under en längre period saknat att skriva min blogg som en dagbok. Men då kommer väl snart kritiken om det. Att om man vill skriva dagbok så gör man inte det på internet utan i en fysisk bok som inte hela nätet kan läsa.

Men jag känner bara att om det stör dem så jävla mycket så kan de kanske börja hitta något bättre att göra på sin fria tid än att läsa vad jag skriver.

Min blogg har jag för mig och inte att andra ska få gnälla bara för att det inte passar i deras liv. Det är mitt liv och inte deras liksom.

Kära blogg den 29 juni.

Vad har ni gjort idag?

Kära blogg den 29 juni

Idag var det Skövde och träffa dem som håller på med utredningen där.

På vägen hem blev det Mc och sen Jula.
När jag kom hem kollade jag schemat och såg att jag skulle jobba dag imorgon. Kan jo säga att jag hade hoppats på kväll men men.

Nu sitter jag i soffan med laptoppen. Hade velat se Sverige spela ikväll men kommer inte orka det när jag ska upp kl halv 5 imorgon för att fara till jobbet sen. Vill vara där till kvart över 6 så att jag kan lösa av natten och börja i lugn och ro.

Gillar