Lördag och fryser

Hej underbara ni!

Idag har jag varit ute på en lång promenad med Simba :) Det blev bara 5 km idag haha. Men skönt som bara den var det.

Men promenaden var skönt för både mig och Simba. Väl i hundrastgården så lekter Simba med en Tjeckisk schäfer och sen en Rottweiler valp.

Varit ute i 2,5 timme och Simba är helt slut. Det märker man på han. Han sover inte men han är mentalt slut haha. Skönt för han.

Jag är med i en kalender.

Idag är jag med i Madeleines´s kalender. Vilket glädjer mig. Det är roligt när man blir uppmärksammad och att vara med i Madeleine´s blogg värmer mig då hon är en bloggare som jag följer och ser upp till. Hon har även hjälpt mig med min blogg.

Jag är även med i Madeleine´s December utmaning. Då jag inte har svarat på 3 dagar så kommer jag göra det nu.

  • Vad måste du ha på julbordet? För mig är måste Lax den kall rökta så klart, Rödbets salladen, Brun kol och röd kol. Sen är de korv och köttbullar så klart.
  • Kalle Ankas jul är viktig för många, tittar du? Jag kommer så klart kolla på det i år. Det är något jag vill att barnen ska få uppleva. Får passa på så länge det är Kalle Ankas Jul. Innan det är en massa människor som klagar på varje klipp som visas.
  • Jag trodde inte det var sant… När jag var liten trodde jag inte på jultomten och det fick jag bevisat. Min syster var tomte ett år och jag drog ner/lyfte på masken ha ha.
  • MEN någon som jag har upplevt och jag vet inte vad jag ska tro. Jag såg någon som såg ut som den där "sago tomten" utan för mitt fönster. Jag blev rädd skrek mamma och pappa kollade men såg inga steg i snön utan för fönstret som var en bra bit ovanför marken. Kunde det har varit tomten?
Imorgon är det Saint Nicolas

Imorgon är det den 6 December. Då är det Saint Nicolas och han kommer i natt med något till barnen. Men vi får väl se haha. Nu är det jo vi som lägger något i vinterstövlarna men det vet jo inte barnen haha.

Hoppas ni får en fin kväll

Själv kommer jag spela på datorn med gubben min och bara vara. Jag är skit trött.

Vad ska du göra ikväll?

Gillar