Mycket som händer här

Mycket som händer här

Mycket som händer här och mer kommer hända.

Idag var jag med och kollade på en operation. Vilken har super roligt och lärande.
Fick även kolla in på en som gjordes på ett barn. Det kändes mer i hjärtat även om det är en rutin operation.

Loppan ska besöka sin nya skola imorgon och sen börjar hon där på måndag. Så det är Mycket som händer här.

Min APL händer det mycket.

Denna APLen har varit mycket vårdarbete men idag har jag varit med på en operation.
Det var super intressant och väldigt givande. Kan jo lugnt säga att jag blir alltid lika förvånad varje dag när jag ser hur kirurgen utför olika operationer och löser olika saker. Så det är spännande.

Jag har fått göra en massa roligt. Men jag får inte skriva så mycket här pga sekretessen. Men jag har haft det roligt där ändå.

Nu har vi landat här.

Nu har vi bott här i 3 veckor så kan jo verkligen säga att vi har landat. Scooby har inte svårt för att vara ensam. Men det jobbar vi på så att vi kan få han trygg här igen. Nästa vecka är tillbaka till skolan på distans och så kommer jag jobba med han på ensamhet. Tex sitta i trappen och successivt jobba mig utåt. Jag är så glad för vår underbara grannar. För dom säger verkligen till oss när han börjar yla eller så.
Imorgon när vi ska hälsa på loppans nya skola så ska vi testa att ha radion på. Då är det ljud hela tiden och jag är hemma vid.

Nosgrimma har vi när vi ska gå runt människor. I skogen har vi selen och det symboliserar fri promenad. Halsband är ett super bra tex "handtag" om vi möter andra hundar eller jag får ångest attack. Mycket som händer här

Hur är det hos er?

Från mitt håll har det varit väldigt tyst något som jag vet om. Vilket jag tycker har varit skönt ett tag nu.
Kunnat fokusera på APLen och den där svenskan. Men nästa vecka börjar skolan och då kanske det blir mer liv i bloggen igen.
Mycket som händer här.

Gillar