När verkligheten kommer ikapp

Godkväll på er fina!

Hoppas er vecka har varit bra och helgen bjuder på fint väder! Idag tänkte jag skriva om När verkligheten kommer ikapp.

Detta är något som vi allt för väl känner till. Man går i sin egna bubbla och allt är bra. Sen från ingenstans kommer verkligheten ikapp och allt bara faller.

Det är som om man går en lugnt sommar morgon vid 8 på helgen typ. Det är så där kusligt tyst.
Nästan så att man hör vinden prata med en. Man hur sina egna hjärtslag och alla de där ljuden som man inte hör i vanliga fall.

Sen är det någon som pang slå på allt ljud. Folks som pratar, bilar som kör med mera.

Man kommer till flera punkter här i livet. Där man inser att man är så nära att man känner varandras hjärtslag under sin hand. Men bortom den fysiska kontakten så är man så långt ifrån. Så långt så att man saknar varandra varje dag och när man fysiskt ser varandra så känner man att man ändå saknar varandra.

Har du känt så någon gång?

Vår verkligen är att vi fysiskt träffar människor varje dag. Men mentalt, känslomässigt så är vi så långt ifrån varandra att även din man/fru är dig inte så där nära som du vill eller behöver.

Vad gör man just då? Finns kärleken kvar eller börjar man undra och kanske fundera på det?

Detta är något som vi frågar oss någon gång under vår förhållande eller äktenskap. Det kanske händer varje månad eller kanske någon gång om året. Men detta är fullt normalt. Vi gör det för att verkligen försäkra oss om att den kärleken vi kände i början finns kvar även just den stunden.

Detta gör vi för att överleva och veta om det är just det vi vill. Stanna i det förhållandet eller kanske gå vidare med vårt liv.

Det gör otroligt ont. För det kommer som ett tåg i hög fart och utan bromsar. Men man behöver den smällen när verkligheten kommer ikapp.

Man brukar väl säger att man får en bula på köpet.

Gillar