Ny månad nya naglar

Ny månad nya naglar
Idag gav jag min på försöket att vara i stan. Köpte en bok i present till bonus dotter och en till maken nu.
Sen bar det av till nagel salongen. Och där hände det saker. Loppan tappade sitt cas till sina hörlurar och den gjorde så hon fick jätte panik för hon hittade inte dem.

Ny månad nya naglar. Min långa svarta naglar är borta då jag inte kunde skriva på mitt tangentbord till datorn eller sitta och spela. Något som så klart sårar mig.
Det blev 2 nya böcker för mig
Jag har hittat en bok serie som jag ÄLSKAR. Den handlar om vikingarna och hur en pojke från England kom tillbaka till Denarna/danskarna. Hans mamma kommer från Danmark men flyttade till England.

Men ja den serien är helt jävla UNDERAR.
Så gick in på pocket stop och köpte de 2 sista som jag trodde. Men nu när jag kollade mit storytel så är de 2 böcker till Så de måste jag jo haha.
Ny månad nya naglar
Mars månad har börjat och detta betyder att jag har 1 månad kvar på min sjukskrivning. Men så jag mår så vet jag ärligt inte om jag ens kommer kunna gå tillbaka.

När man har lagt sig själv helt åt sidan för att fixa med barnen. Då är orken knappt.
Som jag läste en annan som lider av samma sak.
Jag orkar inte med mig själv för min orka lägger jag på min familj.

När man står i duschen och inser att man inte har duschat på en vecka och totalt bryter ihop. Då mår man nog inte så bra. Men man vågar inte prata öppet om de.

När man läser de och inser att man fan inte långt ifrån.
Då inser man hur dåligt man mår.

I flera år har jag haft min blogg som mitt skriv område. Här kan jag skriva ner mina tankar och hur jag mår. Men framför allt hur jag mår. Men efter alla mina år så ser jag också att folk använder det emot mig.
Jag har ingen stans där jag bara kan få vara MIG. Utan att passa upp på hur människor beter sig och blir utsatt av dem.

Gillar