Ny vecka och nya saker

Ny vecka är här och detta betyder midsommar.
Hoppas att alla har planerat en säker midsommar och tänker på smittan som det finns risk för.

Här för mig blir det jobba som står på schemat. Denna vecka ska jag lämna nya blodprover så att dem kan göra mer tester.

Den 12 Juli ska jag på MR för hjärnan så jag får veta om jag har något fel på min hjärna som orsakar mina huvudvärkar. Sen har jag lite andra besök hos läkare som jag väntar på tiden för.

I flera dagar har jag suttit och velar skriva om och om igen. Men samtidigt känner jag "Varför ska jag skriva när så få läser"

När jag var på Wordpress kändes det som jag nådde ut till flera. Men tiden som jag har nu är inte för att driva helt själv så som jag gjorde på just Wordpress. Därför lämnade jag dem och till över hit i stället.
Men nu börjar jag undra om jag verkligen tänker rätt. Ja, jag vet jag inte har varit så flitig på att blogga. Men samtidigt känner jag "Varför ska jag sitta här och blogga när ändå ingen läser"

Innan hade jag "Önskeinlägg" något som verkade vara "poppis" ett tag. Men sen började det att plana ut det med. Folk läste min blogg mindre och motvind kom.

Är min blogg så innehållslös och tråkig?

Ja det känns lite som att det kommer behövas här och nu. På torsdag är jag ledig innan jag ska jobba helgen men då måste jag till VC och lämna blodprovet. Barnen få vara på dagis och fritis lite där så att jag kan ta den tiden som behövs för det. Då det kan både gå fort och ta en lång tid. Samt att de inte får följa med in på VC. Så de behöver vara på dagis och fritis den tiden.

Men nu har de varit hemma i 3 veckor och om 3 veckor så går de på sommarlov. Så de behöver verkligen den sista tiden nu innan ledighet. Plus att E byter dagis så hon behöver få säga hejdå till kompisarna på det dagiset hon är på nu.

Så det får de vara då. Men så klart hämtar jag dem tidigare då de inte behöver gå full dag som tur är.

Gillar