Nytt kapitel i mitt liv

God morgon du fina där ute.

Idag är det måndag den 24 maj vecka 21.
Snart är denna månad också slut och sommarens första månad står runt hörnet.

Denna fina måndag är denna dag som Nytt kapitel i mitt liv börjar.

Jag ser detta som en stor möjlighet i mitt liv. Jag kan stanna inom IVA- Infektion eller gå vidare.
Jag kan få möjligheten att studera vidare om jag vill. Men framför allt. Min dröm om att bo i hus gärna på landet med ett litet stall och kunna ha häst. Det är nu en möjlighet även om det är om 10 år. Då är jag 42 och gubben blir 50. Barnen är 25, 20, 17 och 15 år.

Men innan dess så är det körkort som stor inför hösten och sen att plugga upp polskan. Min släkt på min mammas sida kommer från polen så därför vill jag plugga upp den.

Under mitt 1,5 år som studerande så vet jag inte hur många gånger som jag har velat slänga in handduken. Jag har velat sluta och inte kolla på studierna. Men här står jag bara gymnasiearbetet kvar och sen är jag klar. Jag kommer verkligen kämpa dessa sista veckorna som jag har kvar.

Tänkte sig. För 3 veckor sen satt jag här med jätte ångest. Sån ångest så att jag inte kunde äta eller dricka. Jag viste inte vad framtiden hade till mig och om jag bara hade mitt sommarvik framför mig.

Sen bestämde jag mig för att kolla på SU´s lediga jobb sida och där kom detta upp. Jag hade sätt denna annonsen innan man sökte inte den då jag inte visste vad jag ville. Efter min APL blev jag säker på att det var sjukhus jag ville man vad visste jag inte. Så när denna annonsen kom upp igen kände jag bara att jag kan inte missa den mer.

Så jag sökte sent en kväll. På morgon vaknade jag till att jag hade fått mail om att dem ville ha mig. Någon timme senare satt jag med datum för intervju som jag direkt hoppade till och 2 dagar senare så ringde dem. "Vi vill ha dig om du fortfarande är intresserad"

Att lönen är mindre än kommunens lön rör mig inte i ryggen om jag ska vara ärlig. För jag vet om att det är just det som ger mig fördelar. Om jag skulle gå dit lönen är bäst. Oj då hade jag fått söka länge.

Redan vid besök på avdelningen så kände jag värme. Den där värmen som jag bara blir insugen i direkt.

Det är här jag ska vara. Nytt kapitel i mitt liv som jag inte är rädd för eller har ångest för.

Nu sitter jag här och väntar på mitt möte med läraren för att sen åka och lämna loppan.

Vad ska ni göra denna måndag?

Gillar