Onsdag och jag är slut

Onsdag och jag är slut

Idag är det onsdag och jag är köttfärs i huvudet. Jag är helt slut i huvudet. Det var länge sen jag var så här tom. Jag tänkte jag skulle försöka jobba lite mer med mitt skolarbete. Jag ska se hur mycket jag orkar göra eller om jag gör det i morgon eftermiddag.

Onsdag och jag är slut

Paket till Waleria

Idag när jag var ute med Simba på en långa promenad så fick jag sms om att jag hade ett packet att hämta ut. Paff som jag blev hade jag min misstanke till vad det var.

Waleria paket från Girl:IT

Japp idag kom Waleria paket från Girl:IT. Så jag kom hem åt och sen hämtade jag hennes paket. Hon blev jätte glad för det.

Innehållet

Den innehöll:

  • Magasin
  • Pandaörngott
  • Åldersanpassad bok
  • TWIST:IT & DRY:IT
  • Sugrör i metall
  • Överraskning
  • + Trendig ryggsäck

Någon som hon blev jätte glad för.

En skön promenad

På förmiddagen kommenterade jag en massa bloggar :) Jätte roligt att läsa deras blogg. Efter det tog jag en runda med Simba. Spårvagnen till till Runstav och så klart passa jag på att berömma han en massa på spårvagnen :) Jag hade jo godis med mig haha. Men spårvagnen stannade inte fast jag tryckte på STOPP! Så fick jätte ångest. Men jag gick hela vägen tillbaka. Väl framme på hundrastgården så hade Simba det roligt. Han grävde i dom hållen som redan fanns. Sen kom mopsen Frank men han kom inte in utan dom "lekte" utanför.

Onsdag och jag är slut

Sen gick vi hem och vi gick över kyrkogården. Men jag kan jo lugnt säga att jag MÅSTE fokusera på att kalla tillbaka och att han ska gå med mig och INTE där framme. Så imorgon åker halsbandet på och jag ska TRÄNA.

Jag har beställt en passade väst till Simba och även ett halsband med hans namn på. Så här ser hans väst ut.

På sidorna står det Träning Pågår och på ryggen står det STÖR EJ Tack.
Detta är något jag HOPPAS att folk kommer att acceptera. En kille kom en aning för nära idag och han fick skylla sig själv att han blev rädd. Han hade näsan i mobilen och hade inte på att han möte på mig och Simba. När man går bland folk så får man ha koll på var man går och vad man möter på.

Onsdag och jag är slut

Jag känner hur ögonen bara vill säga "god natt"
Jag har beställt 3 såna boxar. Var en till Julia, Klara och Elvira.
Nu ska jag bara hitta en till Tyke med. De är inte så lätt då dom har 2 olika till tjejer och bara 1 till pojkar. Tycker den boxen Waleria kunde vara till båda men med olika innehåll.

Imorgon har dom fotografering i skolan och jag har beställt foton från Tykes fotografering. Så vi ska köpa från Walerias med. Hade velat ha från Julia och Klaras också men vi får la se. Jag hade jo hoppas att man kunde fått möjligheten.

Hade tänkte träna denna veckan men känner att det inte kommer händer. Fryser som bara den och är as trött. Så tror inte de är en bra idé att träna då eller haha. Just nu kämpar jag med att inte somna.

Gillar