Summering vecka 13

Summering vecka 13
Summering vecka 13.
Denna vecka har verken gått fort eller långsamt. Utan helt lagom tycker jag.
Men låt mig först presentera ett tillskott i familj.
Denna lilla flicka heter Tindra och hon är en labrador tik. Vi är fodervärd till henne för att se om hon kan gå vidare efter 1 års ålder. Till de som är tänkt att hon ska göra. Mer än så får jag inte uppge om henne. Men hon har varit hos oss 1 vecka och 5 dagar.
Vecka 13
Måndag: Jag fick besök utomhus av en bekant och hundarna fick träffas. Tanken är att jag ska rasta deras hund när de jobbar. Så träffades och snackade lite.

Tisdag: Träffade sonen neurologläkare för hans epilepsi. Han har fått ny tid för undersökning och läkare skickade i väg några saker för logopeden med mera.

Onsdag: Lea blev sjuk och Vira var hos BVC, där hon fick sin 5-års vaccination. På vägen hem köpte vi med oss fika. I väntan på att store bror skulle komma hem. På kvällen där blev gubben dålig och jag började få förhöjd temp och frysa.

Torsdag: Vira la med feber och armen var svullen. Gubben var förkyld som bara den. Så alla utom grabben la helt utslagen. Insåg snabbt att jag inte skulle kunna gå ut med kompisens hund på fredagen. På kvällen la jag med ont i magen och var inte alls pigg på att vara vaken.

Fredag: Nu vaknades helgen men ingen ork för de. Då började även jag känna av förkylningen som har satt sig på lederna och musklerna. Så hade ont i hela kroppen. Viras arm var med svullen och Lea började bli piggare. Hennes feber var bort.

Lördag: Försökte ta en lite längre runda med Tindra med blev ist att jag tränade lite ute så som sitt, ligg och stanna. Lea är feberfri och Viras svullnad på armen har gått ner.

Söndag: Idag har jag försökt ta tvätten som fick ta sin egen tid. Denna veckan har det varit små promenader med Tindra och mest inne. Är helt slut och både allergin samt förkylningen slår. Kan säga att idag har jag inte mycket ork eller lust till något.
Veckan som kommer
I veckan som kommer är tanken att jag ska rast kompisens hund. Men får se helt. Febern är kvar och jag mår skit. Känner att jag behöver ladda för vecka 15 när jag ska till läkaren fysiskt möte.

Men kommer ta dag för dag.
Det jag vet nu så på tisdag har grabben tandläkaren och på onsdag har jag länkmöte.
Ut över det så kommer jag ta veckan som den kommer. För så jag känner mig nu med värk i hela kroppen och allergin samt då förkylningen. Jag kommer INTE gå ut bland folk.

Jag har ingen ork till de. Min ork går till familjen och djuren.

Gillar