Tisdag- Nya vecka och Nya möjligheter

Tisdag- Nya vecka och Nya möjligheter

Idag händer det en del tror jag. För utom att jag ska fixa här hemma så ska jag lämna in den sista uppgiften i skolan. Arbetsmiljö är ganska enkel men gud vad svår ändå. Tack vare Diana så kan jag ändå klara det :) Hon hjälper mig så mycket hon kan och det är skönt att jag kan få hjälp av henne. Sen har jag Madelena som jag oxå kan bolla en hel del med.

Detta underlättar jätte mycket för mig då jag slipper den där stressen att jag inte förstår eller jag kan inte svara på det.

Tisdag- Nya vecka och Nya möjligheter

Adventskalendernas tid är nu, har du någon?

Idag är jag med SaraMadeleine´s 30 dagars december utmaning.

Adventskalendernas tid är nu, har du någon?
Vi har köpt dom där vanlig choklad kalendern till barnen. Mer än det har vi inte. Trodde vårt tv utbud skulle ha kommit så vi kunde kolla på svt nu på morgon men verkar inte som det :( Synd då barnen gillar det. Men vi får väl se när det kommer så det inte tar för långt tid heller. Men annars hade det varit jul kalendern på tv med.

Adventskalendernas tid är nu, har du någon?

Loppan blev hemskickad igår.

Igår lämna jag Elvira som vanligt. Klockan 8 var hos på dagis. Hon hade knappt sovit under natten pga grannen.
Kl 11:20 ringde dagis och sa att hon var varm och hängig. Det var något som jag så klart hade räknat med så byte riktning för att hämta henne.
Jag hade Simba med mig så fröken kom ut och lämnad henne. jag slängde ihop en lätt lunch som vi åk och kollade på tv.
Vid 13 ringde Walerias kurator ang samtalet med skolan och sånt. Vilket hade gått bra men nu ska vi hitta en balans för även hon märkte att där inte var någon bra balans för Waleria.
Efter det samtalet ringer jag rektorn för återkoppling från samtalet för 2 veckor sen. Ska ringa henne på fredag igen.

Sen hämtade vi Waleria vid 15 så när vi kom hem tog vi det bara lugnt.

6 utrednings tider på schemat

Från och med imorgon börjar Waleria´s utredning. Det börjar med läkaren för att sen gå över till psykologen för att sen blir logopeden.
Den är 6 tillfällen i Januari är det 4 timmer på 2 veckor så det är typ 2 tider i veckan. Men det ska bli skönt då vi kommer verkligen få hjälp att hitta rätt balans för henne innan min APL börjar hoppas jag på.

Utredning kommer ta tid och den kommer vara krävande men den kommer gynna henne så mycket. Jag tror på att hon kommer kunna få ut med hjälp av den än utan den.
Hon är så otroligt speciell och jag har länge sagt att denna tösen kommer vara "för stor" för vår samhälle. Hon kommer kunna uppnå mycket så länge man inte försöker lägga henne i den "normala boxen"

Gillar