V. 47 måndag morgon

V. 47 måndag morgon och det är -3 grader ute.
Jag skulle ha varit på g till jobbet nu. Men jag har gjort något med foten så kan knappt stå på den. Detta göra att den känns som jag har en boll under foten. Kanske en lätt överansträngning?

Så idag blir det kudde under foten och filt. Sen även att röra sig normalt så att man inte stannar still med foten för musklerna.

Denna vecka är det en del som står på schemat.

Måndag: Ta det lugnt och vila min stackars fot
Tisdag: Jobb 06:45-16:00 sen hem och hämta barnen
Onsdag: Ledig men har möte med specialpedagogen för min skola. Elvira fyller 5 år stor flickan.
Torsdag: Jobb 06:45-16:00 sen hem och hämta barnen
Fredag och helgen är det ledig. Samt planerat för kalas för busan.

Ligger här i sängen med kudde under foten och filt samt täcke. Fan det är jo kallt haha. 18 grader inne så inte jättekallt. Men jag då som är frusen av mig känner jo av det.

Idag blir det som sagt att ta det lugnt. Ska försöka fixa här hemma så att det inte blir så mycket stilla sittande med foten. För då kommer den inte bli bättre utan kommer göra med ont imorgon när jag jobbar.

Blir jo inte någon promenad i skogen haha. Utan promenaden blir här i min lägenhet. Se om jag kanske kan baka något om inget annat.

Jag måste föra sådana små saker just för att belasta men inte över att belasta min fot.
Fan jag har varit sjukskriven i 4 veckor och inte mer är normalt rört på mig. Till pang 2 pass på jobbet och varit på benen väldigt mycket mer än vad kroppen är "van" vid. Så inte konstigt att musklerna bara "AJ" haha.

Nej snart kan jag inte ligga här mer. Känner krypet komma och jag börjar bli rastlös här till max.

V. 47 måndag morgon

Gillar