Vad kommer att hända?

God kväll underbar läsare!
Jag har sett att mina inlägg om hundar och hur jag ser på livet med hund. Detta verkar vara uppskattat. Så kanske något som jag ska fortsätta med då kanske.

Idag kom mitt Jula paket vilket jag skarpt gillade. Som ni ser här nedan så är de en ny jacka om jag byxor men även nya skor. Jag införskaffade mig även ett träningsbälte. De är egentligen för hundförare. Men kom på att jag kan jo ha den för nycklar, mobilen och en flaska med vatten. Så jag vill jo kunna ha med mig såna saker ut utan att behöva ha allt i jackan.
Prövade jackan och gick ut till köket och då märkte jag att den inte andades så bra haha. Men sen kom jag jo på de att i skogen så kan de blåsa eller om jag går på Kviberg.

Så de kvittar sen jo. Men friluftskläder och skor. De är så skönt. Ska kolla på höga kängor sen men får bli till hösten.

Ska även komma på såna kläder till barnen. Och sen runt November blir de att köpa vinterkläder till oss alla. Jag har alltid gillar att vara ute och gillar inte att sitta inne med barnen speciellt inte nu när dom är små. Så kan se om vi kan hitta på en lösning på de. Uppe och berget vill jag inte göra nu när dom är så små. Men vi har Kviberg och där är skog med. Så de kan man jo göra.
OBS! Detta är vad jag tycker att man ska ha. Detta betyder INTE att jag ska skaffa hund.

Vi börjar från vänster. I namnen på sakerna så kommer länken finnas.

En Råtta från Ikea. Vi köpte alltid en sån varje gång vi var på Ikea då våra hundar har gillar dom.

Blå gummi borste. Dessa borstarna är jätte bra om man har en hund med mycket päls. Ej långhårig. Tror inte dom är bra för långhårig hund.

Blå tugg leksak M. Denna sägs vara för hundar även valpar för att dom ska hålla sig aktiva. Oavsett om man här hemma eller inte.

Ljus nalle M. En nalle med rep i sig. En bra leksak som dom kan tugga med men även som dom kan mysa med.

Gul boll med snöre. Sån har jag alltid haft till mina hundar. Be som belöning och lätt kamp leksak.

Belönings godis Fågel och Vilt. Belönings godis är alltid bra. Vid klickträning eller vanlig träning som t.ex.

Godis till Tugg leksaken. Har man en sån tugg leksak så finns de godis som man kan köpa till de.

10 Meter spårlina. Ett fantastiskt sett man man vill träna men kanske inte vill ha hunden lös eller om man vill att den ska kunna strosa i skogen/på vandring men man vill inte ha hunden lös.

Pälsvårdsset med borste. Detta är så himla bra. De är allt i ett men tyvärr inte balsam vilket är jätte bra oavsett lång hårig eller korthårig hund. Då jag vill ha både schampoo och balsam av samma så skulle jag använt detta schampoot för att tvätta tassarna tex en lerig dag.

PCL Balsam. Ett bra balsam om man har en både långhårig och korthårig hund. Använd helst samma som schampoot

PCL Schampoo. Ett bra schampoo oavsett lång eller kort hårig hund. Använda helst samma som balsam.

Hund sängen. Något som jag värmt rekommenderar. Då lär sig valpen att sova i sin säng från början och det blir dennes. Något som många hundar föredrar mer än att sova med ägaren.
Hoppas mina tips uppskattas
Vill du vara med och få en gratis fotokurs?
Gå med här direkt idag :)
Gratis Fotokurs

Gillar