Var är hem och vad är hem?

Var är hem och vad är hem?

Var är hem och vad är hem?

Ja det är en fråga som man kan ställa sig allt för ofta. Nu menar jag inte med hem som det fysiska hemmet som man bor. För mig är min blogg ett hem lika mycket.

Här skriver jag av mig när jag vill och känner att jag inte kan stå emot mer. Ett hem där man kan vara ledsen och glad. Få känna de man vill känna utan att bli dömd eller känna att man skriker men ingen hör/läser.

Var är hem och vad är hem?
Var är hem och vad är hem?
Var är hem och vad är hem?
Var är hem och vad är hem?
Var är hem och vad är hem?

Mycket har hänt sen sist

Sista jag bloggade här så har de hänt mycket. Jag har fått svar på min NPF utredning och det visade sig att jag har Autism nivå 1 och ADHD. Det kan ni läsa mer om här och här.

Om ni vill att jag pratar om de mer så säg till mig. För då kommer jag så klart skriva mer om det.

Jag fick tipset att betalnings belägg vissa av min NPF inlägg. Alltså man betalar någon/några kronor för att läsa de. Tex 2 kr per inlägg.
Är det något som ni hade velat eller önskar ni att alla mina inlägg även NPF inläggen är "gratis" att läsa?

Att få min NPF diagnos som vuxen är inte lätt eller enkelt. Jag vill inte att det ska tas som en ursäkt för mitt beteende eller sätt att vara.
För mig är mina diagnosers namn ett navigationsverktyg för min omgivning så att de kanske kan få en hum om eller förstå hur de kan vara för mig.

Är jag hemma?

Ja, det är en fråga som jag frågar mig.
Efter alla vänder här ifrån så kommer jag alltid tillbaka. Kan det vara så att detta är mitt hem? Min bloggs hem är här och det är ödet som hela tiden tar mig tillbaka hit?

Även jag som är medial kan inte svara på den frågan. Lika mycket som jag så gärna bara vill skrika ut till andra sidan och ödet för att få ett svar på frågan så kommer jag inte få det 😔
Jag tror ingen vet.

Det jag vet är att jag är bara en bloggare som har drivit denna bloggen i 2 år nu. Jag är en rastlös själ som inte har en "nitch" och min blogg är en del av mig.

En del har varit negativa med mitt rastlösa vankande med var jag ska ha bloggen. Andra blir negativa mot mig när jag flyttar den.
Jag känner att just nu så orkar jag inte bry mig om vad någon annan bryr sig speciellt inte när de är negativt.

Om ett företag vill ha samarbete med mig så är de för MIG som bloggare och individ. Inte för vilken portal som representerar min blogg.

Sen finns det en del portaler som lovar guld och gröna skogar men inte håller de. Andra kan sitta rakt upp och ljuga för dig. När du konfronterar dem om det så blir de arga och sen går käften på den.

Hem för mig är där jag trivs. Och jag ärligt trivs här även om jag blir uttråkad för att det blir enformigt för mig.

Nu är jag hemma

Gillar