Varför och vill jag ha!

Hoppas allt är bra med er. Själv har man varit yr som bara den och jag har inte kunnat resa mig upp ut sängen utan att de har känts som en billig enkel fylla haha.

Jag då som inte dricker vill gärna inte ha sen känsla men ja jag ska jo inte klaga. Jag fick den utan att behöva ha alkohol eller åka karusell :)

Idag jag tänka jag lägga några minuter på ett inlägg som jag känner att vi behöver prata om.

Samarbeten!
J
a du läste rätt nu. Vi ska snacka om samarbeten.
Så nu kör vi :)

Jag förstår att pandemin har satt sina klor i ytterligare ett företag och deras ekonomi. Vilket är tråkigt att ALLA företag måste nu räkna varenda krona och se vad dom kan dra in på eller vad dom tyvärr får säga nej till.

Jag vill ha samarbeten. Så klart jag vill detta men den stora fråga jag oftast får är Varför?

Så klart vill alla tjäna en extra peng och varför inte några hundra på sin blogg eller instagram?
Men vill jag vara slug eller taktiskt?

Tänkte er ett företag betalar 500 kr i arvode till er och dom kanske inte får så många besök eller nya kunder som dom önskade. Du får pengarna och dom får förlusten.

Men jag vill INTE ha det så med mina samarbeten. Ja, jag vill jo gärna ha en inkomst av mitt arbete men då vid är i pandemi och Covid tänker inte släppa klorna än. Så vill jag kunna hjälpa på alla sätt jag kan. Så jag föreslog att jag fick en rabatt kod ist så att dom som blir ny kund kan använda den. Detta göra att jag levererar till både företaget och mina läsare :)

Jag vill ha samarbete men jag vill INTE se det som snabba pengar.
Jag driver min blogg som ett företag. Jag är inte moms reggad då det skulle bli väldigt dyrt om jag tex har 5 samarbete per år. Då kostar det för mig mer än vad jag får för mina samarbeten. Ärligt och rakt.

Jag väljer alla min partner med noggrannhet. Jag kollar och ser om det är något som jag kan stå bakom. Då jag endast göra samarbete som jag kan stå bakom.

Om jag skulle ta varje erbjudande då har jag inte känt mig seriös verken mot företaget i säg eller mot er läsare.

Så ja jag vill ha samarbeten men jag vill ha dom som känns bra och rätt.

För mig är inte roligt att göra ett arbete och få lön när jag vet om att företag går på knäna och det kostar att ha ett företag.

För mig är det lika viktigt som att jag får en lön för mitt jobb men även att företaget jag jobbar med ska kunna ge vad dom lovar kunderna oxå.

Covid bryr sig inte om ett företag har taggar hund tusen kronor eller om dom har fått så mycket pengar för att dom har sålt vad dom ska. Covid bryr sig inte om jag som bloggare får blogg lön eller inte.

Men jag gör det! Om jag får en rabatt kod för att mina läsare ska kunna få tex en försäkring lite billigare varför inte ha det så då?
Detta gör att jag som bloggare är seriös men även att mina läsare kan få en förmån men ändå kunna leva på den inkomsten dom har. Företagen får kanske nya kunder och kan hjälpa den kunden att få en försäkring för att billigare pris men även att dom faktiskt kan hålla vad dom lovar.

Jag som student själv vet hur det är när pengarna blir knapert och man sen ska betala en försäkring. Det finns dom studenter som inte har en försäkring för dom helt enkelt inte har råd. Så kan jag hjälpa flera då gör jag det.
I dessa tider så kan iaf inte jag vara ego och säga "Inge lön inget inlägg"
Utan för mig är det "Vi kommer överens och jag kan leverera inlägget"

Gillar