Veckans sista dag

Veckans sista dag

Söndag och sista dagen är här. Idag åker loppan hem till sin mamma :( Jätte tråkigt men vad ska man göra.

Veckan har varit helt okej ändå. Onsdagen jobbade jag dag och gick bredvid. Sen på torsdag hade jag lektion där snackade vi om självmord.
Ett väldigt tungt samtal men ett stort behov att prata om de. Då det tystas ner idag.

På kvällen där så hade jag bredvid gång. De var inte många som jag var med hos då vi hade brukare som inte ville ha extra personal. Så de vara bara för mig att vänta på henne som jag gick med.

Hur ser nästa vecka ut?

Denna veckan som kommer har jag 1 Etik lektion och 2 Psykiatri lektioner.
På måndag har jag lektion och sen jobbar kväll och samma på tisdag.

Nu är jag inbokad sedan i fredag och de gillar jag. Då jag kan planera så som mat och aktivering av Simba innan jag drar och jobbar.
Om min mentala ork finns där så kommer jag gå en promenad med en bekant efter min lektion. Men får se hur jag orkar. Lika mycket som jag vill så vet jag inte om jag har den mentala orken som krävs. Speciellt när man går med andra personer och hundar. Då kan de vara krävande fast personen inte är krävande. Utan de är allt runt om.

Jag mår inte alls bra!

Dom sista veckorna har jag varit mentalt slut. Idag vara jag helt nere och hade inte ens orken att tänka på gymmet. Jag tänkte jag skulle försöka gå dit idag. Även om jag bara cyklar så är jag där. När jag är där kanske jag får ork till mer. Jag vet inte. Det jag vet är att jag ska gå ut och kasta boll med Simba innan jag gör något.

Så de är jo "roligt" att min period av depressionen är nu. Sugen as men vad ska jag göra? Jag kan inte mer än gör de som underlättare för mig i min vardag.

Veckans sista dag

Söndag och veckans sista dag.

Vad har du för planer för nästa veckan?
Hur har din vecka varit?

Gillar