God morgon alla fina läsare!

Idag blir de en antingen eller som jag har lånat av Sanna.

Instagram/facebook; Oj, ärligt så är jag nog mest aktiv på Facebook då jag delar min blogg där. Men försöker uppdatera instagram lika ofta.

Kaffe/te; Te alla dagar i veckan. HATAR kaffe och den där doften. Usch blä

Blogg/vlogg; Blogg! Jag har försökt hänga med i vloggar och de är inte min sak.

Havet/pool; Pool vill jag nog säga då. Efter att jag har blivit skrämd när vi badade i en sjö. Plus att de är alltid samma temp på vattnet i en pool.

Komedi/skräck; Skräck fast jag på dom sista åren blivit mer rädd under längre tid. Alltså när jag ser filmen är de ingen fara men när de blir mörkt är jag as rädd.

Julafton/midsommarafton; Båda men tror att Julen är mest. Inte bara för allt mysigt och sånt. Men HATAR att alkoholen ska ha en sån stor vikt i de. Tänk om folk kunde fira utan alkoholen.

Blondin/brunett; Jag är brunett och har alltid gillar de. Men jag färgar håret för att testa på nya färger. Hos min man är de brunett haha.

Högklackat/sneakers; Sneaker. Men detta är för att jag har dålig rygg. Hade jag kunnat gå i högklackat så hade jag gjort de.

Utekväll/hemmakväll; Hemmakväll men familj och vänner utan tvekan. Gillar inte sociala tillställning med främlingar.

Film/serie; Båda. Serier i vissa fall så som övernaturliga saker. Film OM de finns en riktigt bra film haha. Men mest är de serier jag kollar på.

Dansa/sjunga; Sjung utan tvekan. Men jag kan jo dansa och sjunga haha. Så blir båda.

Uppsatt/utsläppt hår; Jag har helst av allt utsläppt hår. Då jag ärligt gillar inte att spänna hårbotten. Men när jag hade långt hår så var de uppsatt då håret var över allt haha.

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

 1. Såg den här listan på Sannas blogg igår och det är fint att jämföra era svar och se er båda göra den. Jag använder nästan inte alls facebook, instagram däremot och storys uppdateras flitigt! Trots att jag inte har dålig rygg så väljer jag sneakers alla dagar i veckan!

 2. Såg den här listan på Sannas blogg igår och det är fint att jämföra era svar och se er båda göra den. Jag använder nästan inte alls facebook, instagram däremot och storys uppdateras flitigt! Trots att jag inte har dålig rygg så väljer jag sneakers alla dagar i veckan!

 3. Kul att läsa vad du föredrar och roligt att se att man har mycket gemensamt trots att vi inte känner varandra!
  Men KAFFE? HUR kan man INTE gilla kaffe… haha

  Kram kram

 4. Kul att läsa vad du föredrar och roligt att se att man har mycket gemensamt trots att vi inte känner varandra!
  Men KAFFE? HUR kan man INTE gilla kaffe… haha

  Kram kram

 5. Jag föredrar själv att blogga men jag älskar att titta på andras vloggar. Skulle dock inte själv gå runt med en kamera och filma mig.

 6. Jag föredrar själv att blogga men jag älskar att titta på andras vloggar. Skulle dock inte själv gå runt med en kamera och filma mig.

 7. Kul med sådana listor du valde ungefär som jag valt fast det var vissa kategorier för jag inte valt vare sig det ena eller det andra. Håller med dig om att alkohol förstör det festliga i fester

 8. Kul med sådana listor du valde ungefär som jag valt fast det var vissa kategorier för jag inte valt vare sig det ena eller det andra. Håller med dig om att alkohol förstör det festliga i fester

Kommentera

%d bloggare gillar detta: