En fin måndag!

Dagen började med att åta frukost och sen lekte barnen. Sen käkade vi mellis vid kl 10. Vid 12 när jag tänkte vi skulle då ut tog vi några mackor och sen gick vi ut.

De börja med att Elvira och Waleria cyklade här inne på gård. Sen tog vi och gick en runda. Dom fortsatte att cykla hela vår promenad. Vilket är skönt att de gick så bra.

Vi stannade vid 2 lekplatser så att dom kunde bränna av sig mer energi. Vilket även gjorde att dom tyckte att de var roligt att cykla igen. Så de gick jo bra.
Sen gick vi in vid halv 15 tror jag klockan var. Vid 20 i 17 gick vi ute igen för att möte älsklingen min. Så stannade vi i ”parken” så att dom kunde cykla fram och tillbaka. Dom tränade även på att svänga så som att göra vänd 8 och lite såna saker. Sånt är så roligt nu när dom gillar de.

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

0 svar på En fin måndag!

 1. Annica skriver:

  Skönt med att vara ute sådär! Jag och mina tjejer var också ute igår, i solskenet – precis som många andra kan jag tänka mig.

 2. Annica skriver:

  Skönt med att vara ute sådär! Jag och mina tjejer var också ute igår, i solskenet – precis som många andra kan jag tänka mig.

 3. Anna Therese skriver:

  Skönt med så fint väder så man kan vara ute! Det är ju jättebra att man kan hitta platser att få frisk luft där det inte är så många andra människor just nu. Extra viktigt just nu tror jag, man blir ju smått galen av att bara sitta inne..

 4. Anna Therese skriver:

  Skönt med så fint väder så man kan vara ute! Det är ju jättebra att man kan hitta platser att få frisk luft där det inte är så många andra människor just nu. Extra viktigt just nu tror jag, man blir ju smått galen av att bara sitta inne..

 5. Paulina skriver:

  Skönt att vara ute så mycket Kul för dom att dom börjar lära sig cykla. Minns själv hur roligt det var när jag lärde mig ❤️

 6. Paulina skriver:

  Skönt att vara ute så mycket Kul för dom att dom börjar lära sig cykla. Minns själv hur roligt det var när jag lärde mig ❤️

 7. Carolina Cuevas Svalander skriver:

  Vad roligt att dom gillar att cykla och att dom hade energi kvar till det efter lekstuden

 8. Carolina Cuevas Svalander skriver:

  Vad roligt att dom gillar att cykla och att dom hade energi kvar till det efter lekstuden

Lämna ett svar