Hur kan man vakna så här tidigt och vara pigg? Japp jag är jätte trött och hade gärna sovit mer haha.

Men vem hade inte gjort de. Tror vi alla är trött och speciellt efter en djup sömn som man vaknar ur. De tar mellan 5-30 minuter för att hela kroppen och hela hjärnan att vakna och vara funktionell till 100%

Planerna idag?

Idag ska jag fixa med vår spel server.
Vi spelar ett spel som heter: DayZ där vi har en server. Detta kommer jag göra ett separat inlägg om.

För utom de så tänkte jag ta tvätten och jag ska ut med barnen. Så dom får cykla mer. Dom älskar de nu haha. Känner att jag inte riktigt vill cykla bredvid dom än men de kommer. Kanske till helgen när Johan är med så att man kan hjälpas åt.

Igår blev de en härlig promenad på 2 km. Vilket var skönt. Lite kallt när de blåste till men annars jätte skönt.

Vad ska ni gör idag?

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

 1. Jag var ovanligt nog ganska pigg idag, så skönt. Hoppas du piggnar på dig. Låter spännande med spelet.
  Kul att de gillar att cykla, alltid bra att komma ut lite. Jag jobbar idag.

 2. Jag var ovanligt nog ganska pigg idag, så skönt. Hoppas du piggnar på dig. Låter spännande med spelet.
  Kul att de gillar att cykla, alltid bra att komma ut lite. Jag jobbar idag.

 3. Jag är väldigt pigg idag vilket är så skönt ! Trots att lillgrabben var lite bökig inatt ! Så härligt att ut och rasta barnen ! Vi har verkligen fint väder idag så här blir det först ett besök på bvc sen ska jag ut i trädgården

 4. Jag är väldigt pigg idag vilket är så skönt ! Trots att lillgrabben var lite bökig inatt ! Så härligt att ut och rasta barnen ! Vi har verkligen fint väder idag så här blir det först ett besök på bvc sen ska jag ut i trädgården

 5. ja har också vaknat väldigt tidigt senaste tiden, försökt somnat om men varit helt hopplöst , för man har varit pigg . Men känns så onödigt att kliva upp tidigare än vad man behöver haha ❤

 6. ja har också vaknat väldigt tidigt senaste tiden, försökt somnat om men varit helt hopplöst , för man har varit pigg . Men känns så onödigt att kliva upp tidigare än vad man behöver haha ❤

 7. Så skönt med härliga promenader, välbehövligt i dessa tider. Vi cyklar, leker och fixar i trädgården ute, perfekt i dessa tider

 8. Så skönt med härliga promenader, välbehövligt i dessa tider. Vi cyklar, leker och fixar i trädgården ute, perfekt i dessa tider

 9. Vi hade planerat för mer utevistelse idag, likt den igår, då det var strålande sol. Men idag är det mulet och tråkigt så vi får tänka om och fixa hemma istället. Kram!

 10. Vi hade planerat för mer utevistelse idag, likt den igår, då det var strålande sol. Men idag är det mulet och tråkigt så vi får tänka om och fixa hemma istället. Kram!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: