God eftermiddag underbara läsare!

Onsdag idag och här sitter jag i mitt nystädade stora rum. Efter att ha ätit lite lunch som blev risgrynsgröt så sitter jag här och hämtar andan. Magen gillade inte maten om man säger så.

Jag ska hämta andan innan jag går in på att ta hallen och ta de sista här i stora rummet.

Har ni några mattor i ert stora rum?

Äntligen får jag

Fick tag på lönekontoret i Sjöbo där jag kommer ifrån och nu ÄNTLIGEN får jag ut anställnings intyg på att jag har jobbat för LSS som vikarie.
Då detta är något som jag kan använda sen.

Idag blev jag erbjuden att timvikariat men jag känner att jag och gubben får sätta oss och snacka igenom de. Då de rör Covid-19 och jag har en familj också. Men jag får se. Först vill dom ha mig som sommarvikarie men de har jag hos Hemtjänsten så de gick inte och då sa hon direkt till mig att hon ville ha mig som timvikarie. De känns jo bra. Men jag måste ta och snacka med gubben om de.

Då detta är inget som jag kan besluta om själv. Även om jag vill säga ja så behöver jag tänka på familjen med. Vad gubben känner.

Nej nu ska jag fortsätta i min hall.

Barnen hjälper till och då går allt så mycket fortare. Men jag har hallen kvar och toaletten samt vårt sovrum. Sen när gubben kommer hem ska vi bära upp på vinden. Men skönt att få de gjort. Så kan man njuta av familj tiden under påsk

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

 1. Jag har storstädat idag jag med, sååå skönt. Vi har en stor matta under vardagsrumsbordet men inget annat.
  Kul ändå att de erbjuder dig jobb, alltid kul att känna sig uppskattad oavsett om du tar det eller ej.

 2. Jag har storstädat idag jag med, sååå skönt. Vi har en stor matta under vardagsrumsbordet men inget annat.
  Kul ändå att de erbjuder dig jobb, alltid kul att känna sig uppskattad oavsett om du tar det eller ej.

 3. Hemtjänst känns ju väldigt osäkert i dessa tider. Ni har ju inget skydd alls vad jag har förstått. Det hade nog jag också avstått. Sjukhus känns tryggare då

 4. Hemtjänst känns ju väldigt osäkert i dessa tider. Ni har ju inget skydd alls vad jag har förstått. Det hade nog jag också avstått. Sjukhus känns tryggare då

 5. Jag är också kluven.. Jag vill jobba (också timvikarie) men samtidigt inte riskera att dra hem smittan. Så då får man ju välja mellan större chans att ha hälsan i behåll, eller mer pengar. Trist! Himla soppa vi hamnat i, inte bara själva sjukdomen men hur det påverkar nästan alla ekonomiskt. Hoppas ni kommer fram till en bra lösning.

 6. Jag är också kluven.. Jag vill jobba (också timvikarie) men samtidigt inte riskera att dra hem smittan. Så då får man ju välja mellan större chans att ha hälsan i behåll, eller mer pengar. Trist! Himla soppa vi hamnat i, inte bara själva sjukdomen men hur det påverkar nästan alla ekonomiskt. Hoppas ni kommer fram till en bra lösning.

 7. Vad skönt att ha storstädat! Vi har bara en matta under matrumsbordet, men eg skulle jag vilja ha en under soffbordet också. Vet bara inte riktigt vad jag vill ha

 8. Vad skönt att ha storstädat! Vi har bara en matta under matrumsbordet, men eg skulle jag vilja ha en under soffbordet också. Vet bara inte riktigt vad jag vill ha

 9. Jag storstädade i söndags men med två hundar och två påsklovslediga barn så behövs det städas igen.

  Att jobba i vården nu är ett hedersuppdrag men jag förstår att du tvekar, det är inte kul att vara i frontlinjen.

  Grattis till erbjudandet iaf!

 10. Jag storstädade i söndags men med två hundar och två påsklovslediga barn så behövs det städas igen.

  Att jobba i vården nu är ett hedersuppdrag men jag förstår att du tvekar, det är inte kul att vara i frontlinjen.

  Grattis till erbjudandet iaf!

 11. Jag har är mest rädd för att få hem de och för att hemtjänsten säger nej till sommarvikariatet. Så har mailat dom för att se vad dom svara.

 12. Jag har är mest rädd för att få hem de och för att hemtjänsten säger nej till sommarvikariatet. Så har mailat dom för att se vad dom svara.

 13. Känner att man löper jo lika stor risk oavsett om de är på boende, hemtjänst eller sjukhus. Nu har detta boendet skydd som antagligen är bättre än hemtjänsten. Speciellt om dom redan har smittan där

 14. Känner att man löper jo lika stor risk oavsett om de är på boende, hemtjänst eller sjukhus. Nu har detta boendet skydd som antagligen är bättre än hemtjänsten. Speciellt om dom redan har smittan där

 15. Ja, denna pågående situation gör verkligen att man måste tänka ett steg längre när det gäller allt. Jag ska också börja söka jobb snart när jag tagit min examen och då min sambo är i en riskgrupp håller jag tummarna för att Corona lagt sig lite vid den tiden. Annars hamnar jag i samma situation som du där jag inte bara kan tacka ja till ett jobb hur som helst!

 16. Ja, denna pågående situation gör verkligen att man måste tänka ett steg längre när det gäller allt. Jag ska också börja söka jobb snart när jag tagit min examen och då min sambo är i en riskgrupp håller jag tummarna för att Corona lagt sig lite vid den tiden. Annars hamnar jag i samma situation som du där jag inte bara kan tacka ja till ett jobb hur som helst!

 17. Så skönt med nystädat! Det skulle jag också behöva ta tag i! Kan tänka mig att det är svårt i dessa tider men ändå kul att de vill ha dig

 18. Så skönt med nystädat! Det skulle jag också behöva ta tag i! Kan tänka mig att det är svårt i dessa tider men ändå kul att de vill ha dig

 19. Vad kul med jobbet men förstår att du behöver prata med mannen när läget är som det är. Vi har inga mattor förutom i badrummet och en dörrmatta.

 20. Vad kul med jobbet men förstår att du behöver prata med mannen när läget är som det är. Vi har inga mattor förutom i badrummet och en dörrmatta.

 21. Tycker inte om att städa men det är så otroligt skönt när det är gjort. Roligt att dom behöver dig men jag förstår att det är komplicerat nu när det är som det är tyvärr med den här himla sjukdomen…..

 22. Tycker inte om att städa men det är så otroligt skönt när det är gjort. Roligt att dom behöver dig men jag förstår att det är komplicerat nu när det är som det är tyvärr med den här himla sjukdomen…..

 23. Så skönt att få städningen undanstökad innan påsk så att man kan vara ledig och umgås med familjen sen. Jag tycker att det är bra att man inte genast säger jag tack till erbjudanden…man måste ju som sagt diskutera med familjen först och se så att det passar alla i familjen. Hade jag inte gjort det hade jag förmodligen kunnat ta min säng och bosätta mig på jobb…

 24. Så skönt att få städningen undanstökad innan påsk så att man kan vara ledig och umgås med familjen sen. Jag tycker att det är bra att man inte genast säger jag tack till erbjudanden…man måste ju som sagt diskutera med familjen först och se så att det passar alla i familjen. Hade jag inte gjort det hade jag förmodligen kunnat ta min säng och bosätta mig på jobb…

 25. Jag är också i städtagen såhär innan påsk men kommer nog behöva dra en vända under ledigheten också. Men så är det väl när man har små barn. Det är städat i några sekunder och sen återgår det som vanligt till kaos igen. Men det finns någon charm med det ändå! Vad fint av dig att inkludera familjen i valet om vikariatet. Hoppas ni kommer fram till något klokt .

 26. Jag är också i städtagen såhär innan påsk men kommer nog behöva dra en vända under ledigheten också. Men så är det väl när man har små barn. Det är städat i några sekunder och sen återgår det som vanligt till kaos igen. Men det finns någon charm med det ändå! Vad fint av dig att inkludera familjen i valet om vikariatet. Hoppas ni kommer fram till något klokt .

 27. Det e ju bra med extra jobb men timvikarie e lite krångligt de ringer väl kn när man helst inte vet om att man ska jobba det e väl de negativa men annars go for it

 28. Det e ju bra med extra jobb men timvikarie e lite krångligt de ringer väl kn när man helst inte vet om att man ska jobba det e väl de negativa men annars go for it

 29. Så skönt att fått städat innanhelgen, det brukar vara mitt mål med så man kan njuta av helgen. Ja man får tänka på allt lite extra när man har familj tycker jag, det är ju inte så bara dessa tider

 30. Så skönt att fått städat innanhelgen, det brukar vara mitt mål med så man kan njuta av helgen. Ja man får tänka på allt lite extra när man har familj tycker jag, det är ju inte så bara dessa tider

Kommentera

%d bloggare gillar detta: