Solen på besök

Idag gick vi ut en stund på gården och lekte med grannens barn. De blåste men vad ändå fint väder och skönt. Kallt i vinden som bara den.

Efter en stund hämtade jag ner Elviras vagn och gick till coop. Handlade lite där för dagen och morgon dagen. Så imorgon blir de risgrynsgröt till frukost mums.

Har en guppy hane som är på botten hela tiden vilket jag inte alls gillar. Så ska försöka skaffa en yngel hage för att ha till han. Så han får återhämta sig utan att mina regnbågshajar är på han.

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

  1. mysigt att vara ute lite, orkidéer är ju så himla fina, jag har en sån i platsblomma , dom blommor jag kan ta hand om bäst vill säga dom i plast ❤

  2. mysigt att vara ute lite, orkidéer är ju så himla fina, jag har en sån i platsblomma , dom blommor jag kan ta hand om bäst vill säga dom i plast ❤

  3. Älskar mer än någonsin att solen är framme nu när vi har lov & det är en sån här speciell situation. Det är skönt att kunna vara ute utan att frysa. Håller tummarna för fler soliga dagar.

  4. Älskar mer än någonsin att solen är framme nu när vi har lov & det är en sån här speciell situation. Det är skönt att kunna vara ute utan att frysa. Håller tummarna för fler soliga dagar.

  5. Det är så fint med orkidéer, min favoritblomma. Jag blir så glad med när de vill blomma om. Hoppas att det funkar med hagen till guppyn.

  6. Det är så fint med orkidéer, min favoritblomma. Jag blir så glad med när de vill blomma om. Hoppas att det funkar med hagen till guppyn.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: