Hej på er fina läsare!

Nu tänkte jag köra en frågestund.

Här kan ni fråga ALLA era frågor stora som små. Rörande bloggen eller mig som person.

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

    1. Varför slutade du med nuskin ? 2. Varför hoppar du fram & tillbaka på nouw när du inte gillar nouw portalen ? 3. Vilka 3 är dom mest favorit bloggarna du läser & varför ? 4. Va är de du hatar hos bloggare ?5. Va är du för en sorts bloggare ? 6. Va tycker du om folk som tar betalt för att hjälpa andra med sin blogg ?7. Vilka bloggare rekommenderar du inte att folk följer/ läser tagga deras blogg & skriv varför man inte ska följa/kommentera de bloggar?
    1. Varför slutade du med nuskin ? 2. Varför hoppar du fram & tillbaka på nouw när du inte gillar nouw portalen ? 3. Vilka 3 är dom mest favorit bloggarna du läser & varför ? 4. Va är de du hatar hos bloggare ?5. Va är du för en sorts bloggare ? 6. Va tycker du om folk som tar betalt för att hjälpa andra med sin blogg ?7. Vilka bloggare rekommenderar du inte att folk följer/ läser tagga deras blogg & skriv varför man inte ska följa/kommentera de bloggar?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: