Godmorgon fina läsare. Hoppas din natt har varit okej. De har tyvärr inte min varit och jag sitter här som ett koli känns de som.

Idag fortsätter min fina blogg utmaning och jag är så glad för dom Än Så länge 2 som har hoppat på den. Hoppas på något mer utan veckans gång.

Sitter på spårvagnen nu på g mot min APL isf.

Dagens ord: Veckert.

Vackert kan vara så himla mycket och de är alltid olika. För mig tycker jag naturen och solen är vacker. Ja och allt annat.

Men de som intar allt de där är mitt akvarium. Jag har försökt att göra de så vackert som jag bara kan med dom sakerna jag har nu.

Som ni ser har jag en massa natur och liv. Detta är vackert att titta på och koppla av

Hur är de med er?
Vad ska ni göra idag?

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

 1. Vackert behöver ju inte vara något materiellt, eller någon särskild bild man har av ordet, det kan ju vara hur personer är. Ja, både utseende men framförallt inombords. Att någon är på ett visst sätt kan vara vackert, återigen inte helt utseendemässigt. Känslomässigt. Känslan när någon gör något för mig kan vara vackert – det är svårt att få på bild.

 2. Vackert behöver ju inte vara något materiellt, eller någon särskild bild man har av ordet, det kan ju vara hur personer är. Ja, både utseende men framförallt inombords. Att någon är på ett visst sätt kan vara vackert, återigen inte helt utseendemässigt. Känslomässigt. Känslan när någon gör något för mig kan vara vackert – det är svårt att få på bild.

 3. Oj då. De var inte bra att han blev så. En man framför en bokhylla brukar betyda att man är smart eller har en akademisk utbildning. Därför så många advokat byrår har en bokhylla i bkagrunden när man ser foton på sina anställda. För människan är de en utstrålning av kundskap, stort ordförråd och att man kan lita på den personer för den är smart och kan mycket. Något som många inte tänker på. Som en läkare. Har den på sig läkare kläder och ett stetoskop och lite ”typiskt läkar utrustning” så känner man en trygghet till personen och att han/hon kan man lita på för de vill jo rädda ditt liv eller göra ditt liv bättre.

 4. Oj då. De var inte bra att han blev så. En man framför en bokhylla brukar betyda att man är smart eller har en akademisk utbildning. Därför så många advokat byrår har en bokhylla i bkagrunden när man ser foton på sina anställda. För människan är de en utstrålning av kundskap, stort ordförråd och att man kan lita på den personer för den är smart och kan mycket. Något som många inte tänker på. Som en läkare. Har den på sig läkare kläder och ett stetoskop och lite ”typiskt läkar utrustning” så känner man en trygghet till personen och att han/hon kan man lita på för de vill jo rädda ditt liv eller göra ditt liv bättre.

 5. Fint akvarium du har. Jag har alltid velat ha ett, det verkar så rofyllt på något vis, kanske för att jag älskar vatten… Är det mycket jobb att hålla det fint och fräscht?

 6. Fint akvarium du har. Jag har alltid velat ha ett, det verkar så rofyllt på något vis, kanske för att jag älskar vatten… Är det mycket jobb att hålla det fint och fräscht?

 7. Akvarium ör verkligen så vackra och rofyllda. Idag har jag jobbat och slutar inte förrän halv tio i morgon, Ett dygn hör, men nu har alla lagt sig och jag får lite egentid

 8. Akvarium ör verkligen så vackra och rofyllda. Idag har jag jobbat och slutar inte förrän halv tio i morgon, Ett dygn hör, men nu har alla lagt sig och jag får lite egentid

 9. Jag vill gärna hänga på din utmaning men jag har inte haft tiden än. Men tänker att jag kan hänga på i efterhand om det är okej? Tycker din utmaning är bra. Jobbigt att du inte fått sova i natt och därför känner dig väldigt trött. jag hoppas att du får sova bättre i natt.

 10. Jag vill gärna hänga på din utmaning men jag har inte haft tiden än. Men tänker att jag kan hänga på i efterhand om det är okej? Tycker din utmaning är bra. Jobbigt att du inte fått sova i natt och därför känner dig väldigt trött. jag hoppas att du får sova bättre i natt.

 11. Kan verkligen tänka mig att det är mysigt att fixa och dona och fundera över hur det ska se ut i akvariumet. Har en föredetta svärfar som älskade fiskar och alltid köpte nya grejer till sina.

 12. Kan verkligen tänka mig att det är mysigt att fixa och dona och fundera över hur det ska se ut i akvariumet. Har en föredetta svärfar som älskade fiskar och alltid köpte nya grejer till sina.

 13. Vackert går att beskriva på många sätt, och är så individuellt. Kul att du hänger på utmaningen, jag borde verkligen göra det med

 14. Vackert går att beskriva på många sätt, och är så individuellt. Kul att du hänger på utmaningen, jag borde verkligen göra det med

Kommentera

%d bloggare gillar detta: