Godmorgon fina läsare. Hoppas din natt har varit okej. De har tyvärr inte min varit och jag sitter här som ett koli känns de som.

Idag fortsätter min fina blogg utmaning och jag är så glad för dom Än Så länge 2 som har hoppat på den. Hoppas på något mer utan veckans gång.

Sitter på spårvagnen nu på g mot min APL isf.

Dagens ord: Veckert.

Vackert kan vara så himla mycket och de är alltid olika. För mig tycker jag naturen och solen är vacker. Ja och allt annat.

Men de som intar allt de där är mitt akvarium. Jag har försökt att göra de så vackert som jag bara kan med dom sakerna jag har nu.

Som ni ser har jag en massa natur och liv. Detta är vackert att titta på och koppla av

Hur är de med er?
Vad ska ni göra idag?

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

 1. Fint akvarium. Inte kul att natten inte va bra. Här blir de att jag är ute med barnen & jobbar lite & lite telefon möten med teamet

 2. Det är verkligen ett vackert akvarieum, minns det där med att ha akvarium själv att det både är vackert och rogivande. Så trist att sömnen inte var så bra för dig .

 3. Vackert behöver ju inte vara något materiellt, eller någon särskild bild man har av ordet, det kan ju vara hur personer är. Ja, både utseende men framförallt inombords. Att någon är på ett visst sätt kan vara vackert, återigen inte helt utseendemässigt. Känslomässigt. Känslan när någon gör något för mig kan vara vackert – det är svårt att få på bild.

 4. Akvarium är verkligen vackra och du har gjort det så fint, uppe på polisens familjevåldsenhet i Malmö har de ett stort akvarium där jag stått många gånger tillsammans med barn som ska höras, de blir lugna och fascinerade av både diskar och dekoration. .. jag skulle kunna lägga till min bokhylla för jag tycker att böcker är vackra. Men kommer i håg hur förnärmad min man blev när jag fotograferade honom framför bokhyllan Och sa att det var de två vackraste i mitt liv Han gillade inte att bli jämförd med böcker men jag tyckte att det var en komplimang

 5. Oj då. De var inte bra att han blev så. En man framför en bokhylla brukar betyda att man är smart eller har en akademisk utbildning. Därför så många advokat byrår har en bokhylla i bkagrunden när man ser foton på sina anställda. För människan är de en utstrålning av kundskap, stort ordförråd och att man kan lita på den personer för den är smart och kan mycket. Något som många inte tänker på. Som en läkare. Har den på sig läkare kläder och ett stetoskop och lite ”typiskt läkar utrustning” så känner man en trygghet till personen och att han/hon kan man lita på för de vill jo rädda ditt liv eller göra ditt liv bättre.

 6. Fint akvarium du har. Jag har alltid velat ha ett, det verkar så rofyllt på något vis, kanske för att jag älskar vatten… Är det mycket jobb att hålla det fint och fräscht?

 7. Akvarium ör verkligen så vackra och rofyllda. Idag har jag jobbat och slutar inte förrän halv tio i morgon, Ett dygn hör, men nu har alla lagt sig och jag får lite egentid

 8. Jag vill gärna hänga på din utmaning men jag har inte haft tiden än. Men tänker att jag kan hänga på i efterhand om det är okej? Tycker din utmaning är bra. Jobbigt att du inte fått sova i natt och därför känner dig väldigt trött. jag hoppas att du får sova bättre i natt.

 9. Ja, du har verkligen lyckats göra ditt akvarium väldigt vackert! Idag har jag bara pluggat och tränat lite smått här hemma. Är inte så mycket annat som hinns med nu tyvärr. Hoppas du har haft en bra dag! <3

 10. De är inte svårt. Jag har 2 pleco malar och 4 regnbågshajar som städar flitigt. Sen har jag inte så mycket växter som gubben har i sitt kar. Så har mer städare än skit känns de som haha

 11. Kan verkligen tänka mig att det är mysigt att fixa och dona och fundera över hur det ska se ut i akvariumet. Har en föredetta svärfar som älskade fiskar och alltid köpte nya grejer till sina.

 12. Det är verkligen vackert och så speciellt med akvarium. Jag har själv aldrig haft det. Va kul med utmaning, ska kolla in så kanske jag hänger på Får göra det sen när jag lyssnat på en föreläsning Hoppas du får en fin dag! Kram

 13. Vackert går att beskriva på många sätt, och är så individuellt. Kul att du hänger på utmaningen, jag borde verkligen göra det med

Kommentera

%d bloggare gillar detta: