Godmorgon underbara läsare.
Hur står de till med er?

Själv är de skit om jag ska vara ärligt. Igår kom allt med ett tåg i hög hastighet.

Min APL tar slut på söndag. Där försvinner den rutinen och strukturen. Skolan fortsätter på distans som är jobbigt för mig.  Då jag behöver strukturen att åka till skolan vara där. Göra min lektion där och sen åka hem.

De är viktigt för mig med rutin och allt de går åt helvete nu 🤔

Dagens ord är sorg.

Sorg kan vara allt från att allt detta med Corona men folk är jo ute ändå och sitter tät på spårvagnen. De är sorgligt att folk inte kan ta hänsyn till varandra på samma sätt.

Jag tycker att de är sorgligt att kriminaliteten har ökat och våldsbrott har ökat samt mord och gängbråk. Sån som man trodde skulle bli mindre av men så är de så ikke nej.

Jag tycker de är sorgligt att personer dör av Covid-19. De är hemskt för både personen som fått covid-19 och dom anhöriga. Beklagar sorgen.

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

 1. Sorg. Vilket otroligt laddat ord det är ändå. Bara rubriken på ditt inlägg fick hjärtat att snörpa till lite extra. Finns så mycket i mitt liv som förknippats med sorg. Jag håller tummarna för att morgondagens ord är lycka. Kram!

 2. Usch så tråkigt. Jag är också en rutinmänniska så jag förstår dig. Hoppas det löser sig på något sätt.
  Ja detta med Corona är verkligen sorgligt just nu.

 3. Rutiner är verkligen A och O. Jag har tappat en del rutiner nu och det visar sig verkligen i en del saker – som mätning av blodsockret till exempel. Blivit riktigt usel på det.
  Sorg – det kan ändå vara någonting vackert… I det stora hela.

 4. det löser sig nog ska du se ändå, på ett eller annat sätt <3 till dagens tema skulle jag faktiskt kunna vara med , har en hel del såna foton sen mitt gamla projektarbete i gymnasiet, dock är det stora frågan vart jag spartat dom bilderna någonstans , dock kanske mina bilder är lite för grova/ starka också ja vet inte XD <3

 5. Förstår att det är svårt med distans. Kanske kan du försöka skapa egna rutiner som ändå fungerar. Kliva upp, göra allt du skulle gjort innan du åker till skolan och sen ha lektionen på ett ställe utan andra saker som drar uppmärksamhet? Har ni kontakt med läraren eller är det självstudier? Hör också om du kan få komma in för hela eller delar av en dag. Det kanske skolan kan lösa //Gymnasielärare

 6. Det är tufft med alla problem som finns i samhället nu. Hoppas verkligen att detta med Corona snart är över…

 7. Förstår det där med känslan av sorg, jag känner också mycket att det tar mycket av en när man tänker på alla som dör i sjukdomen eller bli sjuka. Värst av är som du skriver de som inte respekterar det som ändå är riktlinjer.

 8. Åh. vet hur det är, jag. är oxå sån som trivs bäst när jag har tydliga rutiner.
  Trodde aldrig jag skulle fixa att plugga på distans men jag fick göra tydligt schema till mig själv och sen följa det från punkt till pricka och det gick. faktiskt. det var jobbigt i början men sen kom jag in i det.
  Prova lägga upp ett schema kanske?

  kram kram

 9. usch så tråkigt med APL avslut och distansstudier när man behöver rutiner. JA sorg kan kläs i många dräkter och corona har nog försatt många i sorg på olika sätt. Gängbrottsligheten ökar i takt med att knarket blir dyrare och dyrare när de inte kan resa utomlands och hämta hem det lite billigare…även i de kretsarna handlar det om tillgång och efterfrågan

 10. Ja det finns många tankar kring sorg, i många skeden i livet och det kan ju te sig olika. Jag känner just nu sorg, men över något helt annat, vissa saker kan/vill man inte prata om, men kan säga att sorg att det blev som det blev för just dem det gäller, min stora sig just nu ♥️ Men allt blir bra tillslut.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: