Hej underbar fina läsare!

Idag är en skit dag för mig. Har haft ångest sen i tisdags och idag kom den hårdare efter samtal med skolan.

Så var inte på APLen idag pga min ångest. Jag är van vid 100% ångest men idag är de på 1000% plus.

Jag ska snart åka till skolan för en liten lektion och sen ska jag hem. Sen när jag kommer hem så ska jag sätta mig med mitt samarbete ikväll och min Svenska uppgift. Den jag har sån jävla ångest för.

Jag känner att jag inte orkar mer. All min trygghet med skolan bara faller och jag har sån ångest så de är hemskt. Inatt vaknade jag i panik kunde inte somna om. 1 timmar senare somna jag om. Men då somnade jag för jag var så jävla mat i kroppen efter att ha skakat som ett asplöv pga ångesten. Så har de varit till och från hela natten.

Så mår inte alls bra.

Dagens ord är Avkoppling.

För mig har jag olika saker som ger mig avkoppling men 2 saker som funkar mest.

Promenad med musik i hörlurarna. De finns inget bättre att bara kunna släppa tankarna och gå. Men dock funkar de inte på den ångesten jag har nu. Då jag har redan tagit en promenad. Så klart ska man promenera i mjukis kläder haha

Serier på Youtube eller Netflix. Jag älskar att se serier och jag kollar gärna på dom. Detta går min hjärta att fokusera på något annat. Typ som en ljudbok för vissa.

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

 1. Usch då, vad ledsen jag blir av att läsa att du har sådan ångest just nu. Och inget kan jag göra för att hjälp dig heller. Men jag kan tänka på dig och önska att du mår bättre snart. Kram från mig❤️

 2. Usch då, vad ledsen jag blir av att läsa att du har sådan ångest just nu. Och inget kan jag göra för att hjälp dig heller. Men jag kan tänka på dig och önska att du mår bättre snart. Kram från mig❤️

 3. Men hua. Lider med dig. Ångest suger verkligen. Hoppas verkligen du mår bättre snart och kan få tillbaka lite trygghet runt skolan. Promenader funkar alltid men de som är bäst för mig är att baka, finns inget bärren för själen.

 4. Men hua. Lider med dig. Ångest suger verkligen. Hoppas verkligen du mår bättre snart och kan få tillbaka lite trygghet runt skolan. Promenader funkar alltid men de som är bäst för mig är att baka, finns inget bärren för själen.

 5. Aldrig roligt med ångest, speciellt när man påverkas av något man inte kan göra någonting åt. Du kan ju inte hjälpa att det ställer till det med skolan men förstår att du får ångest av det. Hoppas att det släpper för dig <3

 6. Aldrig roligt med ångest, speciellt när man påverkas av något man inte kan göra någonting åt. Du kan ju inte hjälpa att det ställer till det med skolan men förstår att du får ångest av det. Hoppas att det släpper för dig <3

 7. åh ja avkoppling kan ju va så mycket mysa med katterna tycker jag är galet avkopplande tex blir alltid lugnae i närhetmed mina djur <3

 8. åh ja avkoppling kan ju va så mycket mysa med katterna tycker jag är galet avkopplande tex blir alltid lugnae i närhetmed mina djur <3

 9. Usch och blä för ångest. Då är det skönast at bara vara hemma och ta det lugnt. för mig ät avkoppling något jag mår bra av att göra. Ta ett bad, en promenad eller träna.

 10. Usch och blä för ångest. Då är det skönast at bara vara hemma och ta det lugnt. för mig ät avkoppling något jag mår bra av att göra. Ta ett bad, en promenad eller träna.

 11. Fy så hemskt att du känner så där , man ska ju ha rätt till att gå till skolan och få hjälp om man har ett funktionshinder på ett eller annat sätt. Jag tänker att du har sådan ångest så du borde kunna få hjälp med den saken. Ring till specialpedagogerna eller speciallärarna på skolan och berätta ditt läge.

 12. Fy så hemskt att du känner så där , man ska ju ha rätt till att gå till skolan och få hjälp om man har ett funktionshinder på ett eller annat sätt. Jag tänker att du har sådan ångest så du borde kunna få hjälp med den saken. Ring till specialpedagogerna eller speciallärarna på skolan och berätta ditt läge.

 13. Blir så ledsen av att läsa ditt tunga inlägg och önskar att jag kunde ge dig en knuff i rätt riktning men vet av erfarenhet att man oftast bara kan göra det på egen hand. Kanske kan du snappa upp lite av det du skriver under avkoppling? stor kram!

 14. Blir så ledsen av att läsa ditt tunga inlägg och önskar att jag kunde ge dig en knuff i rätt riktning men vet av erfarenhet att man oftast bara kan göra det på egen hand. Kanske kan du snappa upp lite av det du skriver under avkoppling? stor kram!

 15. Usch, låter inget vidare alls med ångesten. Jag vet precis hur du menar – trots att man lever med ångest konstant och på något sätt har blivit van kommer de där perioderna då den stiger och plötsligt är uppe på 1000%. Skickar en stor kram till dig!

 16. Usch, låter inget vidare alls med ångesten. Jag vet precis hur du menar – trots att man lever med ångest konstant och på något sätt har blivit van kommer de där perioderna då den stiger och plötsligt är uppe på 1000%. Skickar en stor kram till dig!

 17. Avkoppling är mågot jag är urdålig på, bara att vara utan måsten. Min hjärna går alltid på högvarv, finns alltid något att göra och önskar verkligen jag nån gång bara kunde slappna sv

 18. Avkoppling är mågot jag är urdålig på, bara att vara utan måsten. Min hjärna går alltid på högvarv, finns alltid något att göra och önskar verkligen jag nån gång bara kunde slappna sv

Kommentera

%d bloggare gillar detta: