Hej på er!

Jag har varit tyst i några dagar nu då jag har mått skit.

Jag har haft sån ångest att jag mått skit.

Sen i lördags har jag hoppat in och jobbar lördag, onsdag och torsdag.
Jag ska jobbar imorgon och söndag med. Nu har jag fått en tag så nu blir jag inte beroende av alla andra.
Så nu kan jag gå in ist för att vänta utanför när jag är klar.

Idag har jag trillat i trappen och mår inte så bra. Misstänker hjärnskakning så får inte somna innan kl 21 ikväll. Men fan vad jag ska ha sovmorgon lördag och söndag. Men inte så länge på söndag då Tyke är på väg hit. Imorgon ska vi ut och röra på oss innan jag får ut och jobbar. Skönt att få jobba så mycket nu så jag är inkörd haha till sommaren.

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: