Hej underbart fina du.

Min dag har varit ganska okej.

Vaknade med huvudvärk redan vid kvart i 7 så la mig en stund till.
Sov ända till kl 9 :O Oj jag var nog allt trött tror jag.

Sen var gubben iväg och efter 12 så satte jag med min medicin 1. Tänkte jag skulle komma ikapp. Men ikke sa Nicke. Jag fick sån huvudvärk efter maten att jag inte ens ville tänkte på de. Men valde att plugga en stund iaf.

Men de var jo inte lätt när busan vill vara mer med mig än med sin bror hmmmm.
Okej bara låta henne vara med. Sen kommer gubben hem med 2 nya datastolar. Så jävla skönt då jag har suttit på en köks stol hela tiden.

La min beställning

Igår vid 21 la jag min beställning. Idag ser jag att de kommer med 2 packet 🙂
Nu ska jag bara beställa maten , schampoo och balsam. Nu ska jag bara köpa lavendelolja. Fick tipset att man kan använda de mot ångest på människor och djur 🙂 så de är jo bra.

Nu är de bara Jula kvar och jag ska se när jag kan ta mig dit för att handla de eller om jag ska beställa hem de. Jag vet inte riktigt än.

Ska bli så roligt när de kommer hem. Så man kan börja plocka upp och göra ordning allt 🙂

Gud vad tiden går fort.

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

  1. Usch, jobbigt med sådan huvudvärk men skönt att du fick sova lite längre ändå…ha ha inte lätt att plugga när man inte får vara helt ifred. Skönt att du får ordentlig stol. Köksstolar kan ta knäcken på den mest härdade krop

  2. Usch så jobbigt när man vaknar med huvudvärk, det är bland det värsta. smidigt när man mer eller mindre kan beställa allt på nätet nu för tiden.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: