Hej underbara ni.

Fredag och vissa har lång helg. Jag har att jag ska plugga i eftermiddag för att sen sitta med kompisar över video länk och plugga.

Igår tog jag en av mina tabletter som hjälper mig att somna. Då jag känner att jag inte får ordentligt med sömn. Så tänkte om jag tar den så vaknar jag kanske tidigt imorgon. Haha verkligen inte. Halv 10 vaknade jag i panik.

Helvete jag måste upp min lektion har börjat. Kollar mobilen efter jag har satt mig upp. Shit varför har inte jag inte fått någon länk till lektionen FAN.

Kollar studie planen. \”Skolan är stängd\” Tror ni att jag var glad då eller?

Bara att gå upp. Började förmiddagen med att kolla till alla barnen. Och sen bara kollar upp en massa saker på internet och nu ska jag fixa lunchen till barnen.

När man är så trött att man vaknar i panik för att man tror att man har lektion. Då mår man nog inte bra haha.

Igår försökte jag vara ute med barnen en stund. De gick så där. Men vi var ute en lite stund idag.

Hur mår du?

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

  1. Värsta som finns när man vaknar sådär, hehe. Men skönt att det löste sig självt. Här är det litr uppochner men ingenting som inte går över.

  2. Fy att vakna så där i panik, det är hemskt! Jag har själv varit i sådana situationer och vet paniken man får. Det är verkligen läskigt hur rädd man blir, sedan så skönt när det är som i ditt skede att man hade stängd skola.

  3. Usch det är så jobbigt när dagen startar på det där sättet, skönt att du inte försovit dig från skolan. Ibland tajmar det bra. Hoppas det gick bra med plugget.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: