Hej ni fina läsare.

Onsdag idag och jag vaknade redan kl 5. Hade gärna sovit men nix pix.

Lämnade barnen på dagis vid halv 8 och sen sprang jag en bit.
Sen slappa jag med att åka buss en bit för att sen springa 3 km.

Passade på att ta ute gymmet med och att gå i skogen. Men vände igen efter att fått upp en bild i huvudet på en svart orm.
Tog de som en varning för att de kan finnas ormar i skogen där jag gick.

Så tog en annan väg ganska fort haha.

Jag är helt slut

Nu är jag trött i kroppen för att jag har sprungit men hjärnan är pigg. Vilket är bra nu när jag har lektion och sen i eftermiddag har jag prov.

Ska till skolan och sitter där en stund för att plugga.  Innan provet. Då jag fyller huvudet med information och man kan ska jo kanske inte snacka om muskulaturen haha.
Jag har jo prov i andning och blodcirkulationen. Så tror inte de blir rätt svar då haha.

Vad ska ni göra idag?

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

  1. Så skönt att röra på sig, härligt med en joggingrunda. Men vad trist med ormtanken, då förstår jag att du inte ville fortsätta. Eller så rejsar man istället. Jag har jobbat idag och ikväll ska jag plugga och kanske att jag får till ett löppass på löpbandet. På grund av pollen och andra omständigheter vill jag inte ge mig iväg.

  2. Jag hade också stuckit därifrån om jag fått sådana bilder! Hua! Bra jobbat med både jogg och prov. Hoppas det gick bra! Ha en fortsatt fin kväll. Kram

  3. Åh så bra jobbat av dig där med så mycket träning . Spännande att du fick upp en slags varning där, är det mycket ormar där du brukar röra dig så du tror det var därför du fick upp det eller bara ändå? Jag får erkänna att jag aldrig sett ormar själv, men brukar också gå omvägar när jag får sån där ”ormkänsla” .

  4. Nej jag brukar inte gå där. Och jag vet inte vad de var som gjorde de men jag såg en svart orm framför mig i huvudet. Så en mental bild

  5. Hoppas att provet gick bra! Jag undviker också sträckor där jag vet att det kan finnas orkar hihi usch så läskigt när de bara dyker upp

  6. Oh fy fan! Jag hade också vänt direkt! Jag har sån ormfobi. Glömmer aldrig när jag var ute på en PW med barnvagnen (många år sedan) och när jag går mot grusvägen som jag alltid går på så ser den konstig ut. Det var som om vägen rörde sig. Massa, MASSA, ormungar låg över hela grusvägen och slingrade sig i solen. Fy fan vad jag vände snabbt.
    Sen en gång fick vi in en snokunge i källaren, den satt på min cykel och såg ut som en leksak så mannen skulle ta bort den och då rörde den sig. Jag skrek så högt att grannen kom springandes. Fy fan säger jag bara!

    Hoppas att provet gick bra!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: