Godmorgon denna fina dagen.

Klockan är 10 i 6 och jag sitter här och har hållit på med bloggen liten.
Jag har även kommenterat andra bloggare och kollat kommentarerna och godkänt dom.

Idag vankas jobb och jag är så taggad. Jag är i den andra gruppen som vet inte ens var jag ska vara. Jag ska säga till chefen att jag vill ta steg 3 i delegeringen och att hon ska skriva upp mig för insulinet. Jag vill kunna ha båda delegeringarna så att jag kan täcka upp mer än vanligt vård biträde utan delegering.

Nu ska jag äta frukost och ta på barnen kläder med mera för att lämna dom kl 7 och sen åka till jobbet.

Vad ska du göra idag?

Fredags morgon

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

  1. Det är ju kanon med delegering, så blir man mer eftertraktad på jobbet! Jag fick möjligheten och genomgick en utbildning som jag klarade men tackade nej för jag vågade där och då inte, ta det ansvaret! Idag ska jag inte göra så mkt.. får se vad som händer.

  2. Hoppas att du får gå steg 3 så du får den delegering du vill ha. Appropå delelering känns det jättekonstigt att inte få ge mediciner på mitt jobb. Jobbar ju på sjukhuset, får ju dock göra andra saker istället. Jag har en pluggdag framför mig. Fastnat lite på praktiska exempel så tar just nu en bloggpaus. Ikväll blir det träning och grillning med en kompis.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: