God eftermiddag underbart fina läsare!

Hoppas att ni har möjlighet att njuta i solen som vi har.
Idag tog vi Hero med ut för att njuta i solen. Han har lekt som bara den när vi var ute.

Kan jo lugnt säga att flera personer har misstagit Han för en Hon. Pga dom blåa ögonen.

Men detta busen är helt underbar. Är så glad att vi har köpt han

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

  1. Om du tänkte på bloa ögon så är de tex australian shepherd, tax och husky som de är vanligt på. OBS melerade/Blade färgade taxar kan få de. Finns säker flera raser om man googlar på de. Men om man kollar på ren fakta på Alaskan Malamute och Serbirien Husky så är de endast huskyn som kan få de om man kollar ras standard. Men av erfarenhet så vet jag att de förekommer i båda raserna

  2. Om du tänkte på bloa ögon så är de tex australian shepherd, tax och husky som de är vanligt på. OBS melerade/Blade färgade taxar kan få de. Finns säker flera raser om man googlar på de. Men om man kollar på ren fakta på Alaskan Malamute och Serbirien Husky så är de endast huskyn som kan få de om man kollar ras standard. Men av erfarenhet så vet jag att de förekommer i båda raserna

Kommentera

%d bloggare gillar detta: