Hej underbara läsare.

I morse kom frågan. -”Kan dom hälsa.”

Jag trodde jag skulle smälla av. Hero visade TYDLIGT att han INTE gillade att dom kom. Han i princip panik skrek. Som en griskulting och motsatta hund drog som bara den i kopplet för att komma fram. Hon hade hunden i ett flexi koppel och en jack russell. Min älskade valp backade i kopplet och visade att han INTE ville.

Jag sa så klart nej när hon frågade med de var ”försent” då hennes hon ville så gärna fram och den lätt som bara den och kastade sig mot oss. Men kolla man på hela hunden så var de inte att hälsa utan att ”Kom inte hit” men enligt matte så ville den hälsa.

Även Waleria sa -”Min hund är rädd så han vill inte hälsa”
Alla hundar har inte behovet att hälsa på andra hundar.

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: