Hej underbara läsare!

Hoppas ni mår bra. Då De var ett tag sen jag skrev.

Som titelns lyder. Hur kan de vara så svårt.

Vi har varit med hund i 3 veckor nu på söndag.
Han växer så de knackar.

Men asså de här med namn. Jag vet inte vad jag göra.
När vi lagt handpenningen på han så började vi kalla han Hero.
Sen när han kom hem så såg vi att de inte var en Hero och barnen kallade han för Hund.
Så då började vi fila på ett annat namn. De blev Simba.

Men han lyssnar inte på Simba och de känns inte som ett namn för han.
Jag kan inte förklara det utan jag bara känner de i mig att de är fel.

Så vi får se om vi kan hitta hans namn.

Varför kom just han till oss?

Ända sen jag snackade med uppfödaren så har jag känt att detta var meningen.
Han har korsat vår väg av någon anledning och ärligt så har jag inte sett de än haha.
Men de kommer nog.

Han är helt underbar med barnen. Markerar jätte tydligt och bra när jag mår skit eller har ett ångest anfall dom inte är fullt anfall än.

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

0 kommentarer

 1. Det är svårt det där med namn! Tyckte att det var svårt med första dottern också, ha ha! Var liksom rädd att det skulle kännas fel och det tog några dagar innan jag ville säga att det var definitivt. Simba ser ju ut som ett passande namn, men det ska ju funka i verkligheten också. Lyssnade han till Hero? Isf kanske det ska vara ett namn som också börjar på H? Lycka till!

 2. Det är svårt det där med namn! Tyckte att det var svårt med första dottern också, ha ha! Var liksom rädd att det skulle kännas fel och det tog några dagar innan jag ville säga att det var definitivt. Simba ser ju ut som ett passande namn, men det ska ju funka i verkligheten också. Lyssnade han till Hero? Isf kanske det ska vara ett namn som också börjar på H? Lycka till!

 3. Hoppas ni kommer på något passande namn ni kan enas om men visst är det svårt, hehe! men skönt ändå att det känts rätt från början.

 4. Hoppas ni kommer på något passande namn ni kan enas om men visst är det svårt, hehe! men skönt ändå att det känts rätt från början.

 5. Det är ju jättesvårt med namn, särskilt när man inte får någon spontan känsla av vilket namn som passar. Håller med om att han inte ser ut som varken en Hero eller Simba. Hade han inget namn från uppfödaren?

 6. Det är ju jättesvårt med namn, särskilt när man inte får någon spontan känsla av vilket namn som passar. Håller med om att han inte ser ut som varken en Hero eller Simba. Hade han inget namn från uppfödaren?

 7. Men så. Fint dom hittat varandra så, de där med namn kan va svårt kanske nått namn från nån an barnens idoler eller favorit barn program kanske? ❤️

 8. Men så. Fint dom hittat varandra så, de där med namn kan va svårt kanske nått namn från nån an barnens idoler eller favorit barn program kanske? ❤️

 9. Båda namnen är fina men Hero fastnade jag lite för och det blir också litet budskap att han är er nya Hero. Atlas och Loke är fint med. Hur går det med ögonbrynspennan? Får du till det?

 10. Båda namnen är fina men Hero fastnade jag lite för och det blir också litet budskap att han är er nya Hero. Atlas och Loke är fint med. Hur går det med ögonbrynspennan? Får du till det?

 11. Ja hundar är underbara och som jag sagt tidigare verkliga individer….svårt med namn, tyckte simba var bra men om han inte lyssnar så får ni hitta ett annat. men svårt att komma på

 12. Ja hundar är underbara och som jag sagt tidigare verkliga individer….svårt med namn, tyckte simba var bra men om han inte lyssnar så får ni hitta ett annat. men svårt att komma på

Kommentera

%d bloggare gillar detta: