Vad är de som händer?

Hej fina läsare!

Ursäkta att jag har varit så mycket frånvarande men jag ska ärligt säga att mycket har hänt.

Jag som aldrig har kunnat förklara för någon vad min blogg betyder för mig då jag inte tror jag har kunnat beskriva de själv. Helt plötsligt börjar jag inse detta mer och mer.

Innan har jag bara sagt att min blogg är ett ställe där jag ventilerar. Men allt mer ser jag att jag behöver min blogg för att mår bra.

De händer så mycket i min vardag som bara bubblar upp inom mig. Jag behöver min blogg mer än vad någon kan förstå.

Jag har bloggat sen 2006 under olika namn och av olika anledningar. Sen 2012 började jag blogga för att dela med mig av mina upplevelser och min vardag.

Som de är nu får jag inte nämna något så indirekt om min dag på arbete med jag kan skriva helheten och dela foton som jag tagit under dagen. Men som de är nu så tar jag inga foto haha. De har regnat så jävla mycket så de är hemskt.

Ja, jag vet. Naturen behöver de mer än vi människor. Iaf här i Sverige.

Men för att berättade vad de är som har hänt så är de så otroligt mycket.

Jag har typ gått över till 100% vegansk mat.
Jag har ätit de i ca 1 veckor och märker en STOR skillnad på min kropp.
Efter att ha börjat med vego mat så har jag inte allt ”hängig” hud. Jag känner att jag orkar mer om dagen. Jag är inte alls lika godis sugen. Detta var något jag blev paff över.

Jag känner att jag har mindre ont i magen efter måltiderna. Jag kan välja om jag vill äta vegetariskt eller lakto-vegetariskt. Jag har även börjat dricka havre mjölk vilket min mage sa nej till när jag åt kök och nu när jag slutat med kött så klara magen av de super bra.

Men jag är så glad att jag har bytt kost. Då det har visat sån bra effekt på min kropp. Är så glad för det.

Om Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂
Det här inlägget postades i Bloggen, Familjeliv, Hälsa och träning, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar