Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En dag som inte gick som jag ville

Hej på er!

Tiden mellan mina bloggningarna är lång jag vet.
Men de är mycket mer som händer än vad tiden på dygnet.

Jag har jobbat en del och när jag är ledig så umgås jag med familjen.
Idag hade vi en bortgång hos en brukare.
Trodde inte de skulle ta så hårt på mig som de har gjort. Men tror chocken är nog mer för hur sakerna hanterades.

Men de ska vi inte snacka om här nu!
Jag vill inte tänka på de så här i min blogg.

Simba växer och fodras.
Han är 45 cm hög och 13 kg. Han är bara 3 månader så undra hur står han ska bli haha.
Han har stora tassar så kommer säkert blir ganska stor.
Men han mår bra och går fint i kopplet. Han har bott hos oss i 1 månad nu och gud vad han äter haha.

4 comments / Add your comment below

  1. Så smånigom vänjer man sig vid sånt också på jobbet….tycker du gör rätt val som fokuserar på att umgås med familjen framför att skriva på bloggen även om det är kul när du uppdaterar så vi får följa med i din värld….och oj vad Simba växer….så fin han är

  2. Ja det är svårt att vänja sig vid sådant tror jag, kan tro det. Samt lillen växer. Man kommer inte in på ditt egna domän, men här på nouw kommer man in, så kanske du ska länka nouwadressen istället

Lämna ett svar

Till startsidan