Godmorgon

Här sitter jag vaken sen kl 5 över 5 idag. Jag vaknade av Simba. Han gick och drack vilket väckte mig.
Igår började jag peka om mitt domän och jag tänkte att jag skulle se om jag kunde lägga om mapningen av domänet här under dagen när jag jobbar.

Då jag inte kommer kunna skriva eller så medans jag jobbar. När jag jobbar även på min lunch så håller jag inte på med bloggen då jag vill kunna lägga fokus på blogg och behöva sluta mitt i för att lunchen tar slut.

Vad händer idag då?

Idag så har jag nästan samma schema som jag hade igår. De ända som är något annat är att jag ska bytta en brukare. Detta är av grundliga skäll. Jag kommer inte gå till den mer.

När jag går till resten så brukar jag ta fram mobilen och ta bilder. Kommer försöka ha Kameran med mig någon gång kanske för att ta kunna ta bättre bilder eller så kommer jag göra utflykt med familjen helgen där innan skolan drar igång med alla mina lektioner.

Godmorgon

Vad ska du gör idag?
Har du några planera eller du tar dagen som den kommer?

Följ mig på Facebook och Instagram för att inte missa.

Ha en fortsatt fin dag underbara du

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: