Covid-19 har jag det

Igår gick jag hem från jobbet då jag var yr hade huvudvärk och var illamående.
Ringde direkt till VC för att prata med dom och få tid. Kom till läkaren idag där vi även kollade hur ofta jag har migrän då de har börjat bli ofta. 4 gånger denna månaden har jag varit hemma pga av huvudvärk.

Detta gillade han inte alls och jag ska kolla tillbaka på en enskild tid för de. Där vi ska se om vi kan kartlägga min migrän och vad som utlöser den.

Nu sitter jag här med feber, frossa, illamående och huvudvärk. Så gjorde mitt covid-19 test. De kittlades i näsan och var jätte obehagligt. Men nu är de gjort och svaret kommer nästa vecka. Men jag mår skit.

Nu är de inte långt kvar.

Om bara några veckor börjar skolan. På måndag ska jag beställa skolböckerna som jag behöver för början av terminen. Men inte bara skolan utan de är flera saker som jag har i gödningen så att säga.

Hoppas på de bästa då jag verkligen vill lyckas med detta jag har börjat med. Jag har inte stora planer men planera som kommer hjälpa mig och min familj är jo tanken men vi får se. Som de är nu som vill jag få igång mitt bloggande och helt plötsligt sitter jag här med inlägg nästan varje dag. Men där jag var innan så bloggade jag knappt då jag inte orkade.

Att ens bloggande kan blir så påverkade var man bloggar 😯  De kan jag vara ärlig och säga att jag inte trodde.
Jag som har bloggat sen 2006 och nu varit ägare till mitt 3 domän. Nu har jag hittat ett domän som är JAG och är passande till mitt liv. Då jag är mamma och jag är fru. Något jag alltid kommer att vara så länge kan har något att säga till om.

Men att sitta här Hemma och sjuk just nu kommer inte påverka något mer än att jag kan vila upp mig och att jag kan jobba med min blogg. Imorgon tänkte jag skriva ner mina mål med bloggen och kanske ta passaden bilder eller så.
En del av mig. Den delen som är pedantiskt vill städa och dona här hemma med kroppen säger nej åter nej. Då jag inte mår bra och om min feber inte ger sig kommer jag inte ens kunna jobba nästa veckan. Men de är inte min tanke nu.

Min tanke nu är att bli frisk och om jag behöver vara hemma 2 veckor för de så får jag vara de. För jag kan inte må så här och vårda människor de går inte.

Covid-19

Covid-19 har jag det?

Jag kan jo säga att jag har inte varit så osäker på en sjukdom som jag är nu. Jag brukar direkt känna vad de är jag har och hur jag ska behandla de. Men nu vet jag inte alls. Jag vet om att jag inte mår bra och jag vet inte hur kroppen kommer klara av de.

Det jag är mest rädd för är att jag ska få proppar igen och att kroppen kommer få mer skit av de.

Följ mig!

Missa inte att följa mig på Facebook och instagram.

Madde

En mamma som skriver om föräldrar livet med NPF diagnoser och hur min vardag är. Här får du följa med hur min vardag är och hur mina NPF-diagnoser påverkar mig 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: